Imagini emoționante de la ziua lui Bruce Willis, diagnosticat cu demență. Mesajul fostei soții Demi Moore

0
Publicat:

Actrița Demi Moore a publicat pe Instagram un mesaj emoționant dedicat fostului ei soț Bruce Willis cu ocazia împlinirii vârstei de 68 de ani, relatează CNN. 

Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Captură video Instagram/ Demi Moore
Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Captură video Instagram/ Demi Moore

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 2000 și au trei fiice: Rumer, Scout și Tallulah. 

Bruce Willis și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fosta soție Demi Moore, actuala soție Emma Heming Willis, de fiicele sale și de alți membri ai familiei. Mai mult decât atât, Moore a publicat duminică un clip video de la ziua acestuia însoțit de un mesaj emoționant. 

La mulți ani, BW! Mă bucur atât de mult că te-am putut sărbători astăzi", se arată în postarea lui Moore. „Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru iubire și urări calde”, a mai transmis Moore.

Starul din „Die Hard” a fost surprins suflând în lumânări. Pe 19 martie, de ziua actorului, Emma Heming Willis a publicat pe Instagram un mesaj despre îngrijirea unei persoane care suferă de demență frontotemporală (FTD), dezvăluind că simte durere și tristețe. Actorul și Heming Willis s-au căsătorit în anul 2009 și au două fiice, Mabel și Evelyn. 

Uneori, în viața asta, trebuie să ne punem pe noi hainele de oameni mari și să trecem la treabă, iar eu asta fac”, a afirmat ea în clipul video scurt. „Dar, în fiecare zi, am momente de tristețe și momente de durere. Iar astăzi, de ziua lui, le simt din plin”, a mai mărturisit soția actorului. 

În urmă cu o lună, familia actorului Bruce Willis a anunțat că afazia, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale, a evoluat într-o formă de demență frontotemporală

În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori", a subliniat familia. „Pe măsură ce starea lui Bruce progresează, sperăm că media se vor concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare", au mai transmis cei apropiaţi. 

Demența frontotemporală este o boală neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu FTD pot avea modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite