Rutina pe care Gina Pistol și Smiley o au cu fiica lor dimineața. Ce planuri au de sărbători

0
Publicat:

Gina Pistol și Smiley sunt și mai fericiți de când pe lume a venit Josephine, fetița lor, acum în vârstă un an și jumătate. Micuța e centrul universului lor, iar vedetele își exersează cu brio rolul de părinți, printre proiectele lor profesionale.

Gina Pistol și Smiley. FOTO Facebook Smiley
Gina Pistol și Smiley. FOTO Facebook Smiley

Într-un recent interviu pentru tvmania.ro, Gina Pistol a mărturisit că atunci când reuşesște să fie acasă împreună Smiley au propriul lor ritual cu micuța Josephine.

„Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi (...). E o rutină banală, dar pentru noi înseamnă foarte mul” a spus vedeta emisiunii „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol și Smiley, alături de fetița lor. FOTO Facebook Smiley
Gina Pistol și Smiley, alături de fetița lor. FOTO Facebook Smiley

Ce vor face de Crăciun

Prezentatoarea TV a mărturisit că-și va începe sărbătorile alături de Smiley, imediat după ce fiecare dintre ei va încheia filmările: Gina, pe platourile de la „Chefi la cuțite”, iar Smiley, la „Vocea României”.

 „Crăciunul îl petrecem în familie, vom merge la părinţii lui Andrei, împreună cu fratele lui şi cu iubita lui, iar de Revelion, Andrei va avea cântări la munte și noi vom merge cu el. Apoi, vom pleca în vacanţă”, a mai spus Gina Pistol pentru tvmania.ro.

Gina, Smiley și Josephine.,alături de fetița lor. FOTO Facebook Smiley
Gina, Smiley și Josephine.,alături de fetița lor. FOTO Facebook Smiley

Smiley, ajutorul Moșului

De Moș Nicolae, artistul s-a transformat în `„Smiley Casierul”, pentru a sprijini campania Salvați Copiii.

„Vă spun sincer: e mai greu decât pare! Mai am nevoie de training ca să mă mișc mai repede, dar mă bucur că ați venit în număr mare pentru a ajuta cauza noastră Salvați Copiii. Pentru cine nu a putut să ajungă, să știți că de săptămâna viitoare va fi o cutie a fericirii în fiecare magazin Kaufland Romania  unde puteți dona orice nu este perisabil”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook .

În campania „Salvează o școală“, în care, pe 16 decembrie, sute de copii se transformă în eroi pentru școala lor, alături de Organizația Narada, Smiley, împreună cu Feli, Marius Moga, Antonia, Selly, Randi, Edward Sanda, Cleopatra Stratan, WRS, Alex Velea, Cosmin Savu, Olimpia Melinte, Daddy Cool, Alina Ceușan, Irina SSW (Deaconescu), Bogdan Ioan, Eugenia Nicolae, Roxana Hulpe, Aluziva, Răzvan Munteanu și scriitorii Camelia Cavadia, Iv cel Naiv, Remus Boldea, se alătură micilor întreprinzători, donând obiecte care vor fi licitate la târguri pentru a aduna fonduri destinate reparațiilor școlilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite