„Chefi la cuțite“: Gina Pistol revine într-o formă excepțională la show-ul de la Antena 1 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După primele zece ediții prezentate de Irina Fodor, Gina Pistol se alătură din nou celor trei chefi luni, de la ora 20.30, la Antena 1.

Gina Pistol revine la „Chefi la cuțite“ FOTOGRAFII Mihai Stetcu
Gina Pistol revine la „Chefi la cuțite“ FOTOGRAFII Mihai Stetcu

Sezonul 10 al întrecerii gastronomice are astfel o formulă unică de prezentare: este prima dată când show-ul are două prezentatoare. Irina Fodor a preluat acest rol la debutul noului sezon, atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19.

După ce m-am însănătoșit, am revenit pe platoul de filmare“, a povestit Gina, bucuroasă de revederea cu cei trei chefi. „«Chefi la cuțite» înseamnă pentru mine o echipă minunată: și nu vorbim acum doar de cei trei chefi, ci și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes“, a mărturisit prezentatoarea.

Ce spune Gina Pistol despre cei trei chefi

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel. De când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui“, a declarat Gina Pistol.

Cătălin, Sorin și Florin sunt extrem de implicați în ceea ce se întâmplă la emisiune, iar tensiunea se simte din plin în platou. Tot ceea ce vedeți e pe bune! Dincolo de asta, pot spune că toți am crescut frumos odată cu acest proiect. Și mă bucur foarte mult că fac parte din el. «Chefi la cuțite» mi-a oferit ocazia să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat”, a mai spus Gina Pistol, care îi va surprinde pe chefi în ediția de mâine și cu un joc de culise foarte amuzant.

Momentul emoționant al revederii Ginei cu jurații, dar și celelalte surprize ale întrecerii gastronomice telespectatorii le vor putea urmări luni, la Antena 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite