O femeie a intrat live în timpul unei slujbe de înmormântare, în timp ce făcea duș. Uitase camera video pornită

0
Publicat:

Momentul penibil în care o femeie, mamă a doi copii, apare live dezbrăcată la duș în timpul transmisiunii online a unei slujbe de înmormântare, după ce și-a lăsat din greșeală camera pornită, a făcut încojurul lumii, potrivit DailyMail.

Imaginile cu femeia la duş au fost în direct, pe Zoom, captură video
Imaginile cu femeia la duş au fost în direct, pe Zoom, captură video

O englezoaică s-a confruntat cu cea mai jenantă situaţie din viaţa ei în timpul unei transmisiuni online de la o slujbă de înmormântare. Pentru că nu putea ajunge personal la timp la înmormântarea cu pricina, femeia a hotărât să asiste online, prin Zoom.

Ea a intrat pe link-ul Zoom de la duș pentru a urmări slujba ținută la biserică pentru a-și lua rămas bun de la persoana decedată, dar nu şi-a dat seama de faptul că este pornită camera video şi că poate fi văzută de toţi cei care se aflau în biserică.

În timp ce urmărea slujba, ea și-a dat hainele jos și a început să facă duș. Din greșeală, a ajuns să se filmeze goală. Astfel, cei prezenţi la slujba, ținută în nordul Londrei, pentru un tată a trei copii, care a murit în urma unei lupte cu cancerul, au putut să urmărească în direct întreaga „operaţiune”.

Incidentul jenant s-a răspândit rapid pe WhatsApp și le-a atras atenția prezentatorilor de radio Kyle și Jackie O, care l-au discutat în emisiunea lor. „Aveți un gând pentru această biată femeie... A murit cineva în familia ei și ea avea de gând să meargă doar la priveghi. Nu a putut participa la înmormântare”, şi-a început emisiunea gazda Kyle Sandilands.

„Dar ce au făcut participanţii la slujbă? Au făcut zoom cu oamenii care nu au putut participa la slujbă... Din păcate, femeia întârzia puțin, așa că a început să urmărească slujba cu Zoom în timp ce se afla la duș și își rădea părţile intime... Din nefericire, a fost difuzat în biserică, în fața tuturor celor îndurerați” – a reluat el în cadrul emisiunii momentul penibil.

După ce imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, bineînţeles că au început să apară şi comentariile.

„Ea era complet goală, iar toată lumea stătea în biserică, uluită”, spune unul dintre participanţii la slujba de înmormântare. O altă persoană și-a amintit că „o pasăre era la duș și se bărbierea”. „A apărut la priveghi... zece minute mai târziu, plângând în hohote”, au adăugat ei, menționând că, atunci când a ajuns, femeia habar nu avea că toţi o văzuseră goală la duş.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite