Dieta cu care a slăbit actrița Carmen Tănase. „Trăiesc un miracol”

0
Publicat:

Carmen Tănase a reșut să slăbească aproximativ zece kilograme în doar două luni. Actrița în vârstă de 62 de ani a dezvăluit, într-un dialog cu Adina Alberts, ce și cum mănâncă pentru acest rezultat uimitor. Ea a mai mărturisit că a avut zeci de încercări fără rezultat.

Carmen Tănase
Carmen Tănase

Carmen Tănase i-a explicat medicului Adina Alberts că programul încărcat nu i-a permis niciodată să aibă un regim alimentar bine organizat sau la ore fixe. Mânca haotic, iar asta se vedea pe silueta ei.

Ea a vorbit însă despre noua ei dietă pe care o abordează și despre care spune că a fost descoperită acum 42 de ani. Dieta Nupo pune accent pe alimente sărace în calorii, dar asigură toți nutrienții necesari. Dieta a fost inițial concepută pentru diabetici.

Ea a fost întrebată de medic „cum mănâncă”. „Haotic, în general. Și se și vedea lucrul ăsta, încă se mai vede, dar de două luni de zile am descoperit o dietă genială care nu mă mai pune la muncă, adică nu trebuie să mai stau cu casoleta, să mai îmi pun în casoletă roșioara, brânzica”, a răspuns ea.

Dieta care a ajutat-o să slăbească zece kilograme în două luni

Apoi a relatat despr dieta care a ajutat-o să scape de zece kilograme în două luni. „O dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu, pentru că ăia trebuie să mănânce hipocaloric și să aibă totuși și nutrienți, nu pot să trăiască cu șase frunze de salată, și oamenii ăia s-au gândit cum facem noi, să îi ajutăm pe ei să aibă și tot ce le trebuie pentru o zi de activitate, dar să fie și hipocaloric. Și au inventat această dietă, care se cheamă Nupo”, a explicat ea.

Actrița a maimărturisit că a încercat mai multe diete până s ajungă la asta, care a dat cele mai bune rezultate.

Doamne, eu nu înțeleg cum Dumnezeu nu am făcut-o până acum că am făcut toate prostiile posibile, tot ce am găsit în revista As, și prin toate site-urile. Nu a existat regim de slăbire și eu să nu-l fac. Făceam pac, slăbeam, după aia puneam la loc. Apoi prin turnee, e greu să te duci cu casolete, mâncam prin benzinării, (…) de când sunt cu astea, vai de mine. Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol. De două luni”, a spus ea, citată de Libertatea.

Alimente diverse

Ea a mai spus că își face shake-uri, dar că are și alimente foarte diverse. „Ai un shaker, un pahar așa cu o biluță înăuntru și astea sunt și sărate și dulci. De exemplu, ai și omletă, ai deserturi, ai cereale cu măr și scorțișoară pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, dacă mie îmi zice să nu mai beau cafea, la mine e o problemă”, a mai spus ea.

Deci îți dă absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdărești nicio farfurie prin casă, nu mai trebuie să speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. (…) Cred că am dat zece kile jos”, a mai mărturisit ea.

Singura ei problemă acum este că, din cauza programului încrăcat, nu poate să bea suficientă apă, așa cum ar trebui pe lângă această dietă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite