Delia Matache vrea să participe la „America Express”, dar are o singură condiție VIDEO

0
Publicat:

America Express, show-ul de televiziune de la Antena 1, se află în plină desfășurare, iar Delia Matache se numără printre fanii emisiunii. Fiind întrebată de Andreea Bălan dacă și-ar dori să participe la „America Express”, cântăreața a răspuns că vrea să meargă.

Delia Matache
Delia Matache a mărturisit că ar vrea să participe la show-ul „America Express”. Foto: Arhivă

Fiind unul dintre invitații speciali ai noului sezon „iUmor”, Andreea Bălan a decis să prezinte internauților atmosfera din culisele emisiunii. În pauzele de la filmări, cântăreața a vorbit despre aventura din show-ul de televiziune de la Antena 1. Delia Matache, fiindcă este fana emisiunii, a vrut să afle cât mai multe detalii. 

Andreea Bălan a întrebat-o pe jurata „iUmor” dacă și-ar doi să participe la „America Express”, iar Delia Matache a răspuns că vrea să meargă și a mărturisit că se gândește de ceva timp la acest lucru. 

„Vreau mă să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri. Nu merg decât dacă merg cu el altfel nu”, a afirmat Delia Matache. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri