„America Express“. Problemele personale ale unui concurent au afectat puternic o echipă, care a părăsit competiția VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima zi din cea de-a treia etapă de pe Drumul Aurului a avut un deznodământ neașteptat.

Trei echipe au pornit în cursa pentru ultima șansă: Bruja și Pufeh, Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. La finalul zilei, Bruja și Pufeh s-au clasat pe ultimul loc și au părăsit concursul.

Bruja, Pufeh și Irina Fodor pe stradă, în Mexic
Bruja și Pufeh, eliminați de la America Express Foto Antena 1

Ultimele ediții au fost foarte dificile pentru echipă, deoarece Bruja a primit vești proaste de acasă, astfel că nu s-a mai putut concentra în competiție.

La final, cei doi concurenți au spus că și-ar fi dorit să mai continue această aventură, dar că au avut și momente foarte dificile, în care și-au dorit să plece.

În urmă cu două zile, Bruja și Pufeh au dat peste cap întreaga producție a show-ului. Prezentatoarea Irina Fodor și restul concurenților au așteptat sub soarele arzător și au fost vizibil deranjați de lipsa de implicare a celor doi. Cei doi au pierdut mult timp din cauza faptului au făcut o oprire pe drum pentru a mânca. În plus, nici nu s-au străduit foarte tare când făceau autostopul.

S-au întâmplat niște lucruri în familia mea. Am crezut că ați înțeles din prima asta. Sunt o fire foarte competitivă. Doar că a apărut ceva în viața mea care m-a dezechilibrat foarte tare. Este mult stres aici și acum, adăugându-se această problemă de acasă, am clacat. Nu mă simt bine din punct de vedere psihic și fizic“, a mărtursit atunci Bruja.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite