Delia Matache și-a luat părinții divorțați în vacanță în Italia. Cum reușesc să se înțeleagă cu toții FOTO

0
Publicat:

Delia Matache, una dintre cele mai înfrăgite cântărețe de la noi din țară, este cunoscută și pentru pasiunea sa pentru călătorii. Acum, ea și-a surprins fanii cu o escapadă de vis în Italia, alături de familia sa. Detaliul neașteptat a fost că artista și-a luat ambii părinți în vacanță, deși aceștia sunt divorțați.

Delia Matache FOTO Instagram
Delia Matache FOTO Instagram

În ciuda divergențelor dintre părinții săi, vedeta și-a luat inima în dinți și i-a invitat pe amândoi într-o călătorie memorabilă, în pitorescul oraș Como, Italia.

Pe rețelele de socializare, Delia și-a împărtășit bucuria acestei vacanțe de vis, imortalizând momente de fericire autentică alături de cei dragi. Din fotografiile postate pe conturile sale de socializare, cu toții par să se simtă foarte bine. Nici măcar vremea capricioasă nu le-a stat în calea plimbărilor și distracției.

Ploile nu au stat în calea distracției FOTO Instagram
Ploile nu au stat în calea distracției FOTO Instagram

Delia a mers alături și de soțul ei, Răzvan, dorindu-și să îi aibă aproape pe toți cei dragi, mai ales acum, de sărbători.

Delia, alături de Răzvan FOTO Instagram
Delia, alături de Răzvan FOTO Instagram

Părinții Deliei locuiesc împreună

Deliei nu i-a fost deloc greu să își „împace” părinții, deoarece la București, Gina și Ion Matache trăiesc în continuare sub același acoperiș, însă în camere separate. Despărțiți de ani buni, cei doi au reușit să mențină o relație civilizată.

Ion Matache, tatăl Deliei, a revenit în România în 2018, după o perioadă de călugărie petrecută pe Muntele Athos. Acolo, a trecut prin momente dificile, descoperind un cancer la rinichi. Din fericire, tatăl Deliei este acum într-o stare de sănătate mai bună și trăiește alături de Gina în același apartament din București.

Chiar și în mijlocul provocărilor, familia Matache demonstrează că legăturile de familie rămân puternice și că dragostea și sprijinul reciproc sunt esențiale în fața oricăror obstacole.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, e un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu. Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital. Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute. Acum este relativ independent. Locuiește cu mine. Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta. Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim”, a povestit Gina Matache, la WOWnews.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite