Cum arată Gina Pistol după o schimbare radicală de look. „La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire” FOTO

0
Publicat:

Gina Pistol și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare, cu o schimbare radicală de look. Fosta prezentatoare a decis să renunțe la părul lung și să se tundă scurt, însă rezultatul nu prea pare să fie pe placul său.

Gina Pistol, alături de Smiley FOTO Arhivă
Gina Pistol, alături de Smiley FOTO Arhivă

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a făcut public faptul că își dorește o schimbare de look, în timp ce se află în America. Cu toate că nu era sigură exact la ce modificare să recurgă, vedeta s-a hotărât, într-un final, să își tundă părul scurt.

A apelat la un stilist din top 10, în Los Angeles

Fotografiile postate pe rețelele de socializare au captat atenția fanilor, dar Gina Pistol nu s-a arătat prea plăcut surprinsă de noua sa înfățișare.

Gina Pistol a menționat că a apelat la un hairstylist din top 10 în Los Angeles, exprimându-și astfel, mai mult, dezamăgirea față de rezultatul final. Vedeta a fost sinceră și a declarat că, având în vedere costurile implicate, se aștepta la mai mult.

„Sinceră să fiu, nu mă dă pe spate. Poate că este și culoarea are nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă întorc acasă ca să mă vopsesc. Nu este rău, dar nici minunat. La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este cel mai tare din Los Angeles, că nu sunt eu chiar atât de bogată. Dar este, cred, în top 10”, a spus ea, pe Instagram.

Prezentatoarea, surprinsă neplăcut și de prețurile la alimente

În plus față de schimbarea de look, Gina Pistol a făcut și câteva dezvăluiri despre prețurile din Los Angeles. Împreună cu Smiley și fiica lor, Josephine, vedeta a experimentat șocul prețurilor mari, mai ales când vine vorba de alimentație sănătoasă.

Gina a povestit pe Instagram că a fost surprinsă de costurile exagerate, inclusiv pentru un mic dejun, și a subliniat dificultatea de a găsi opțiuni accesibile în acest sens.

„Înainte să vin aici, eram foarte stresată pentru că nu știam ce să îi dau să mănânce lui Josephine. Acasă știu exact ce să cumpăr, de unde să cumpăr, mai primesc de la țara un pui, dar aici ce mă fac? Am găsit, sunt variante, doar că, dacă vrei să mănânci sănătos, cel puțin în L.A, este foarte, foarte scump, exagerat de scump. Deci un mic dejun te costă cam cât te costă la noi în aeroport, e foarte scump”, a povestit Gina Pistol, pe Instagram.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite