Bărbatul care vrea să devină extraterestru. Și-a îndepărtat urechile, nările și și-a tăiat penisul în două FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care și-a modificat extrem de mult corpul pentru a arăta ca un „extraterestru negru” a dezvăluit că nu mai poate mânca în restaurante. Anthony Loffredo, în vârstă de 33 de ani, din Franța, a visat să devină un „extraterestru negru” și și-a supus corpul la mai multe proceduri pentru a-și îndepărta urechile, nările și o parte din degete pentru a obține acest aspect.

Anthony Loffredo vrea să arate ca un extraterestru FOTO Instagram
Anthony Loffredo vrea să arate ca un extraterestru FOTO Instagram

Vorbind pentru LadBible TV, francezul a recunoscut că aspectul său extrem i-a adus unele critici și că restaurantele locale nu îl mai servesc, potrivit Daily Mail. 

Anthony, care și-a schimbat înfățișarea pentru că a simțit că s-a născut într-un corp ce nu-i aparținea, a spus că a trebuit să se obișnuiască cu oamenii care sunt „cu mintea închisă”.

„Dacă vreau să mănânc la un restaurant, uneori chelnerul îmi spune că nu pot sta pe terasă”, a spus acesta.

El a adăugat că modificările pe care și le-a făcut la nivelul corpului, pentru a arăta cât mai mult ca un extraterestru, i-a sporit încrederea în sine.

„Sunt oameni care mi-au mulțumit pentru că se simt mai încrezătorii acum. Că acum nu îi mai deranjează când oamenii se holbează”, a spus Loffredo.

Anthony și-a acoperit deja corpul - inclusiv globii oculari - cu tatuaje și și-a îndepărtat nasul și buza superioară în încercarea sa de a arăta ca un „extraterestru negru”.

El a recunoscut în trecut că înfățișarea sa a făcut dificilă găsirea unui loc de muncă.

„Nu-mi pot găsi un loc de muncă, sunt multe lucruri negative. Ar putea fi pozitive, pentru că te simți mai bine, dar trebuie să știi că există și o parte întunecată”, a declarat el în podcastul Club 113. 

În ciuda faptului că Loffredo a suferit o serie de intervenții chirurgicale - ultima pentru a-și despica limba în două și pentru a-și scoate urechile - el a dezvăluit că este încă la „44%” din drumul spre obiectivul de a deveni un „extraterestru negru”.

De asemenea, Loffredo a suferit o intervenție chirurgicală pentru a i se face o gaură în pielea de sub buza de jos. El postează deseori pe Instagram imagini cu el însuși băgându-și limba bifurcată prin acea gaură.

În același timp, el și-a pus nenumărate implanturi sub piele, care este aproape complet tatuată în negru.

Într-o postare pe Instagram, el a dat de înțeles că și-a împărțit penisul în două, ceea ce a determinat un utilizator să-i spună: „Știam că ești prost... dar atât de mult?”.

Anul trecut, Loffredo a dezvăluit că s-a operat în Mexic pentru a-și tăia cele două degete, astfel încât mâna sa să arate ca o gheară.

Imagini grafice și înregistrări video îl arătau pe Loffredo întins pe o masă de operație, înconjurat de chirurgi, în timp ce își ridica mâna pentru a-și privi uimit noua „gheară”.

În luna iulie, Loffredo a dezvăluit că se pregătește să își îndepărteze și două degete de la mâna dreaptă.

Controversata transformare a lui Loffredo, care și-a modificat corpul, a stârnit laude - și consternare - în rândul urmăritorilor săi de pe Instagram.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite