Cristina Ţopescu, mesaj emoţionant din Piaţa Victoriei: „Sunt zile în care ne gândim la morţii Revoluţiei, la morţii noştri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Ţopescu, alături de Oana Gheorghiu, afişând un banner cu priorităţile actualului Guvern FOTO Facebook Cristina Ţopescu
Cristina Ţopescu, alături de Oana Gheorghiu, afişând un banner cu priorităţile actualului Guvern FOTO Facebook Cristina Ţopescu

Jurnalista Cristina Ţopescu a transmis un mesaj din Piaţa Victoriei, după ce recent i-a cerut public iertare actorului şi cântăreţului Tudor Chirilă, mărturisind că se simte vinovată pentru că nu a putut ieşi zilnic în stradă să protesteze faţă de noile măsuri luate de Guvernul Dăncilă.

Cristina Ţopescu a protestat vineri seară în faţa Guvernului alături de fondatoarele Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, româncele care construiesc primul spital oncologic pentru copii din România cu ajutorul donaţiilor.

Jurnalista şi-a respectat astfel promisiunea făcută public recent, în contextul în care Tudor Chirilă a ieşit în stradă aproape în fiecare seară şi s-a declarat dezamăgit de numărul tot mai mic de oameni care protestează împotriva actualei guvernări.

Cristina Ţopescu a apreciat că noile măsuri fiscale adoptate de Guvern vor băga România în criză. De asemenea, jurnalista a subliniat că avem o datorie faţă de oamenii care şi-au pierdut viaţa la Revoluţie şi i-a îndemnat pe români să iasă în stradă, dar şi să doneze bani pentru a ajuta la construirea spitalului pentru copii.

„În seara asta m-am alăturat şi eu fetelor: Fetele sunt Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu de la Dăruieşte Viaţă. Ele sunt oamenii minunaţi care strâng bani pentru primul spital oncologic pentru copii. Au strâns mai mult de jumătate, nu mai au mult, intraţi pe site-ul lor să donăm fiecare câte puţin, să trimitem măcar un sms de 2 euro, să facem odată spitalul ăla pentru copii, că ăştia nu sunt în stare. Tudor Chirilă a avut concert la Bacău, dar mâine va fi sigur în Piaţa Victoriei. Mâine vom fi mult mai mulţi. Ăştia au dat ordonanţa care ne poate băga în criză şi de n-ar veni vreo criză mondială (iar ea va veni, din păcate) şi sunt zile speciale acum la sfârşit de an, zile în care ne gândim la morţii Revoluţiei, la morţii noştri, ei sunt ai noştri, ai tuturor. Le vom striga mâine numele tuturor. Măcar atât să facem pentru ei, în memoria lor!“, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook, în dreptul unei imagini în care ţine un banner.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite