Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan s-au iubit în tinerețe și au sărbătorit împreună zilele de naștere VIDEO

0
Publicat:

Cei doi foști iubiți au vorbit pentru prima dată despre relația de iubire din tinerețe și spun că erau ca două săbii foarte ascuțite în aceeași teacă.

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au format un cuplu în tinerețe FOTO: Captură Youtube
Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au format un cuplu în tinerețe FOTO: Captură Youtube

Impresara de fotbal Anamaria Prodan și politicanul Codrin Ștefănescu au mărturisit pentru reporterii WOWbiz.ro că în urmă cu mai bine de 30 de ani au avut o relație de dragoste fabuloasă.

Dezvăluirile au fost făcute cu ocazia zilei de naștere a impresarei, care a împlinit 50 de ani pe 17 decembrie. De altfel, și Codrin Ștefănescu urmează să împlinească 54 de ani pe 20 decembrie, iar cei doi au decis să petreacă împreună la un restaurant din București, ocazie cu care au vorbit despre relația lor veche.

"Pot să vă povestesc un moment, în care Anamaria cu portavocea, cu mama mea lângă, a venit acasă la Ionela Prodan, o vilă superbă acolo pe Dacia. Eu eram acasă la Ionela Prodan și pe la ora 02:00 dimineața, ea fiind vedetă la PRO TV, vine la noi și se aude de la poartă strigând la portavoce:

<<Mama, lasă-l pe nenorocitul și pe golanul să iasă din casă că se ascunde de mine>> Ea fiind cu mama mea lângă ea și mama vorbind și ea la portavoce cu Anamaria. Mama îi spune: Ionela, lasă-l pe Codrin să iasă.

Ionela iese la balcon și spune: Nu te recunosc, te-au schimbat la spital! Nu ești fata mea. Eu fiind, alături de Ionela Prodan pe balcon. A fost fabulos. Noi avem o tinerețe foarte zbuciumată și foarte specială așa cum nu au mulți", a mărturisit Codrin Ștefănescu.

Anamaria Prodan a mărturisit că Ștefănescu era de atunci foarte silitor la carte și își dorea să fie primul mereu, pe când ea dorea să-și trăiască viața, fapt pentru care a intervenit ruptura.

În prezent, cei doi au rămas prieteni la cataramă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite