Anamaria Prodan şi-a sărbătorit ziua şi la Mănăstirea Nechit, din Neamţ. Cadoul oferit de stareţul Zenovie

0
Publicat:

Impresara şi vedeta de televiziune Anamaria Prodan şi-a sărbătorit ziua la Mănăstirea Nechit, din Neamţ, în avans faţă de data când a împlinit 50 de ani, prilej cu care obştea monahală a felicitat-o, primind un cadou de la stareţul Zenovie.

Anamaria Prodan, alături de starețul Zenovie FOTO Instagram Anamariaprodanreghecampf
Anamaria Prodan, alături de starețul Zenovie FOTO Instagram Anamariaprodanreghecampf

Bucureşteanca a poposit, la începutul acestei săptămâni, la cunoscutul aşezământ nemţean, unul la care a mai fost, poate pentru a se reculege, după divorţul deloc paşnic de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Despre momentele petrecute la mănăstire a dat detalii chiar vedeta, pe Instagram.

Tort cu chipul Mântuitorului și un coș cu flori

Cadoul stareţului Zenovie a constat într-un tort pe care a fost aplicat chipul Mântuitorului, alături de o urare, „La mulţi şi binecuvântaţi ani!“, la care s-a adăugat un coş cu un aranjament floral din trandafiri.

Anamaria Prodan a fost foarte impresionată și a spus că acest cadou de la staretul Zenovie a fost cel mai frumos cadou pe care putea să-l primească, adăugând că nu are cuvinte de mulţumire.

„Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie şi de călugării de la Mănăstirea Nechit la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie, căci în acest loc de vis mi-am găsit liniştea şi pacea, fericirea şi echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunaţi... Cred că toţi românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu!“.

Anamaria Prodan, la Mănăstirea Nechit FOTO Instagram Anamariaprodanreghecampf
Anamaria Prodan, la Mănăstirea Nechit FOTO Instagram Anamariaprodanreghecampf

Aceasta este postarea Anamariei Prodan, pe Instagram, despre cadoul starețului.

mpresara a împlinit 50 de ani chiar sâmbătă, 17 decembrie 2022. Nu a lăsat să treacă „neobservată“ această aniversare, în urmă cu două zile organizând o fastuoasă petrecere la un restaurant din localitatea Otopeni, unde a avut aproximativ 300 de invitați.

Revenind la Mănăstirea Nechit, stareţul acesteia, Zenovie Grigore, este extrem de popular în Neamţ şi nu numai. Starețul a devenit şi mai cunoscut în aprilie 2021, fiind filmat în timpul unei predici, când a îndemnat credincioşii să nu se vaccineze,  susţinând că oamenii vor fi ca nişte zombi, le vor apărea solzi şi cancere de sânge, dacă se imunizează.

După un divorț cu scandal, Anamaria Prodan va putea păstra în continuare numele Reghecampf. Decizia aparține instanței, care a dat câștig de cauză impresarei, deși Laurențiu Reghecampf nu a fost de acord.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite