Ce face Pavel Stratan dimineața, la 53 de ani: „Nu găsesc timp și gata!”

0
Publicat:

Pavel Stratan (53 de ani) nu renunță la marea sa pasiune, sportul. Cântărețul de peste Prut s-a filmat recent, încă de la prima oră a dimineții, în timp ce alerga în aer liber, potrivit Click!.

Pavel Stratan. FOTO Facebook Pavel Stratan
Pavel Stratan. FOTO Facebook Pavel Stratan

Pasionat de mișcare, Pavel Stratan este cunoscut ca fiind un iubitor al sălilor de forță, dar și al mișcării în aer liber. În anul 2015, presa basarabeană scria că artistul s-a angajat ca instructor de fitness la o sală de sport din Republica Moldova din cauza impasului financiar în care era.  

Timpul a trecut, lucrurile s-au mai așezat în familia lui Pavel Stratan din punct de vedere profesional și financiar, însă chiar și așa, artistul nu renunță la pasiunea sa pentru mișcare.

„Cineva m-a întrebat când mă las de alergat și i-am spus că nu am timp. Pentru multe lucruri am timp, dar să mă las de alergat nu găsesc timp și gata”, le-a spus cântărețul prietenilor virtuali de pe contul său de socializare în timp ce făcea mișcare.

Familie frumoasă

Pavel Stratan este cunoscut atât în România, cât și în Republica Moldova ca fiind un familist convins. Are o căsnicie trainică, doi copii alături de soția sa, pe Cleopatra (20 de ani) și pe Cezar (15 ani) ce le moștenesc talentul artistic. Cleopatra este vedeta familiei. Tânăra a cunoscut celebritatea încă de la vârsta de trei ani, după ce s-a lansat cu piesa „Ghiță”.

Continuarea, în Click!

Pavel Stratan a împlinit pe 11 noiembrie 53 de ani

Săptămâna trecută, artistul a împlinit 53 de ani. Pavel Stratan s-a născut în 1970, în localitatea Nişcani, raionul Călăraşi din Republica Modova. În 1983 a compus primele versuri, iar în 1996 a avut o primă experienţă scenică în calitate de scamator.

Pavel Stratan a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.

În 2002 a lansat, în Republica Moldova, primul album - „Amintiri din copilărie“ - ,  care a apărut şi pe piaţa românească în 2004. 

 În urmă cu doi ani, a devenit socru mic. Fiica sa, Cleopatra Stratan, s-a căsătorit cu artistul Edward Sanda.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite