Ce au făcut prințul George și prințesa Charlotte în timpul finalei de la Wimbledon. Imaginile au ajuns virale

0
Publicat:

Emoții mari pentru iubitorii tenisului din întreaga lume, în timpul finalei masculine de la Wimbledon, care s-a disputat duminică. Printre cei care i-au urmărit din tribune, cu sufletul la gură, pe Novak Djokovici și Carlos Alcaraz s-au numărat și prințul George și prințesa Charlotte. Ei au reușit, pentru câteva momente, să atragă toate privirile.

Prințul George și prințesa Charlotte, în tribune la Wimbledon FOTO Profimedia
Prințul George și prințesa Charlotte, în tribune la Wimbledon FOTO Profimedia

În tribunele Arenei Centrale s-au aflat numeroase celebrități, printre care Prințul William, Kate Middleton și copiii lor, la Daniel Craig, Guy Ritchie, Regele Felipe al Spaniei și Brad Pitt. Cei doi frați, prințul George și prințesa Charlotte, au fost surprinși în diferite ipostaze, iar fotografiile au devenit, rapid, virale pe internet.

Kate și Wiliam, dar și micuții lor par să fi trăit cu emoție finala dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, dați de gol fiind de grimasele, dar și de zâmbetele de pe chipurile lor.

Prințesa Charlotte a fost la prima ei finală de la Wimbledon

Pentru Charlotte, care are acum 8 ani, a fost la prima sa mare finală de la Wimbledon. A oferit imagini memorabile, fiind surprinsă în timp ce râde, își roade unghiile, se enervează sau discută aprins cu fratele ei în timpul partidei de tenis.

Spre deosebire de sora lui, prințul George a venit la o finală de la Wimbledon pentru a doua oară în viața lui. A trăit intens meciul, lucru care se vede și în imagini. A fost surprins (...)

Citește continuarea articolului și vezi fotografiile pe site-ul Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite