Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre căsătoria cu actrița Doina Teodoru. „O petrecere foarte casual”

0
0
Publicat:

Bucătarul Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru formează un cuplu de aproximativ trei ani.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de 3 ani FOTO: arhivă
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de 3 ani FOTO: arhivă

Cătălin Scărlătescu are planuri de căsătorie cu femeia pe care o iubește de trei ani, actrița Doina Teodoru.

 Deși cei doi iubiți care au participat la America Express iau în calcul să-și unească destinele, dar încă nu știu când va avea loc evenimentul. Scărlătescu spune însă că are o idee despre cum vrea să arate nunta lui.

 „Nu știu, să vedem, când om avea timp. Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama naibii e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?! Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea.

Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Doina Teodoru a dezvăluit faptul că nu știa nimic despre chef Cătălin Scărlătescu, înainte de a se îndrăgosti de el. Deși ambii lucrau în televiziune, nu s-au intersectat deloc. Cu toate acestea, actrița spune că mereu a existat o chimie între ei.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere", a povestit actrița conform click.ro.

Între Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Chefi la cuțite” și iubita lui, Doina Teodoru, este o diferență de vârstă de 17 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite