Anthony Ciccone, fratele mai mare al Madonnei, a murit la 66 de ani. Mult timp n-a avut un adăpost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani, a anunțat cumnatul său, Joe Henry, potrivit BBC.

Anthony Ciccone, în 2011 Foto Profimedia
Anthony Ciccone, în 2011 Foto Profimedia

Anthony Ciccone, unul dintre cei șapte frați ai vedetei pop, a decedat vineri seară. Se luptase cu alcoolismul și ani de zile nu a avut un adăpost, la un moment dat locuind chiar sub un pod.

Cel care a anunțat decesul a fost cumnatul său, Joe Henry, care l-a descris pe Anthony ca pe un „personaj complex".

„Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan, atât de mulți ani care s-au dus", a scris pe Instagram cântărețul și compozitorul Joe Henry, soțul sorei Madonnei, Melanie Ciccone.

Madona și Anthony, într-o fotografie de familie. FOTO Facebook Madonna Remixers United-Official
Madona și Anthony, într-o fotografie de familie. FOTO Facebook Madonna Remixers United-Official

Nu se cunoaște, deocamdată, cauza morții lui Anthony Ciccone.

Și-au pierdut mama când erau copii

Madonna nu a comentat public decesul lui Ciccone, dar a reacționat la postarea de pe Instagram a lui Joe Henry.  

Madonna și frații săi au crescut în orașul Detroit, Michigan. Mama lor a murit de cancer mamar la 33 de ani, în 1963, pe când erau copii. 

După ce artista s-a mutat la New York,  în 1978, pentru o carieră în lumea artistică, Ciccone a rămas în Michigan și s-a înstrăinat de familie, pe care a acuzat-o că nu-i pasă de el. 

 „Sunt o rușine”

Într-o declarație pentru Daily Mail făcută în  2011, Anthony Ciccone spunea: „Sunt un zero în ochii lor - o non-persoană. Sunt o rușine. Dacă aș muri de frig, probabil că familia mea nu ar ști sau nu i-ar păsa de asta timp de șase luni".

În 2017, a finalizat un program de reabilitare și s-a reconectat cu familia sa.

„Dumnezeu știe: ne-am încurcat în momente, așa cum pot face adevărații frați. Dar l-am iubit și l-am înțeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. Dar necazurile se estompează; iar familia rămâne - cu mâinile întinse peste masă. Adio, atunci, frate Anthony.Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (și a mea) o are acolo, așteptând să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja de la această viziune", a mai scris pe Instagram cântărețul și compozitorul Joe Henry, citat de BBC.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite