Angelina Jolie şi Brad Pitt vor opt copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi sunt părinţi a trei copii naturali şi trei înfiaţi, actorii de la Hollywood vor să-şi extindă familia multiculturală cu încă doi membri (unul biologic şi celălalt adoptat), potrivit „The Sun“.

Actriţa de 38 de ani vrea să înfieze o fetiţă originară din Iordania, pe care a întâlnit-o săptămâna trecută, când a vizitat refugiaţii sirieni din Orientul Mijlociu. Vedeta care a suferit operaţii de mastectomie şi de reconstrucţie a sânilor intenţionează să mai aibă şi un copil natural cu Brad Pitt, partenerul ei din 2005.

Cuplul Brangelina are doi băieţi adoptaţi, Maddox şi Pax, şi o fetiţă, Zahara. Actorii care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la pelicula „Domnul şi doamna Smith“ sunt părinţii unei fetiţe naturale, Shiloh, şi ai gemenilor Knox şi Vivienne.

„Angie şi Brad au o atitudine mai mult decât pozitivă cu privire la copii“, a declarat o sursă apropiată, citată de cotidianul menţionat mai sus. „Din moment ce ai mulţi copii, câţiva în plus nu mai fac diferenţa. Gemenii au deja patru ani şi au hotărât că a venit timpul să mai aibă şi alţi micuţi. Ei îşi ţin degetete încrucişate ca următorul copil să vină în curând“, a explicat aceeaşi persoană.

Există o şansă foarte mare ca visul Angelinei Jolie să se transforme în realitate. „Ea este foarte bună prietenă cu regina Rania a Iordaniei, ceea ce i-ar putea favoriza adopţia“, a mai zis aceeaşi sursă, care a subliniat că actriţa are o dietă bogată în potasiu pentru a aduce pe lume al patrulea copil.

image

Familia multiculturală a celebrului cuplu de la Hollywood. FOTO AFP

La începutul lunii iunie, Angelina Jolie şi-a făcut prima apariţie publică după extirparea sânilor. Vedeta a apărut pe covorul roşu în Londra alături de Brad Pitt, cu ocazia lansării filmului în care acesta joacă, „World War Z“. Ea a preferat să vină la eveniment decât să participe la ceremonia de înmormântare a mătuşii sale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite