FOTO Angelina Jolie: imagini înainte şi după operaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La prima apariţie publică, după operaţiile de extirpare şi reconstruire a sânilor, actriţa de 37 de ani a afişat un bust diferit faţă de cel natural, pe care fanii l-au admirat în fotografii şi la TV.

Aflată la Londra cu Brad Pitt, cu ocazia lansării filmului în care acesta joacă, „World War Z“, actriţa de 37 de ani s-a îmbrăcat într-o rochie lungă neagră, mulată în partea superioară şi largă de la mijloc în jos. Angelina Jolie a preferat să vină la eveniment decât să participe la ceremonia de înmormântare a mătuşii sale ce a murit din pricina cancerului mamar. Prezenţa sa a trezit interesul presei internaţionale, iar Jolie s-a arătat foarte prietenoasă cu cei aflaţi lângă covorul roşu, oferind zâmbete, autografe şi interviuri. 

În imaginea din partea stângă, Angelina Jolie se afla la premiera peliculei „Turistul“, în Madrid, în 2010, purtând un maiou decoltat ce i-a evidenţiat forma naturală a sânilor. Poza din dreapta o înfăţişează pe Jolie într-o ipostază recentă, cu un bust ferm, remodelat.  

image

„M-am bucurat că discuţia despre sănătatea femeilor a luat amploare. Asta înseamnă totul pentru mine“, a declarat vedeta care şi-a extirpat sânii pentru a preveni cancerul mamar la care era expusă. „Doctorii mei au estimat că aveam un risc de 87% de a avea cancer mamar şi un risc de 50% de cancer ovarian", a zis ea, mărturisind că se simte grozav.   

image

Angelina Jolie şi Brad Pitt, în 2007. FOTO Reuters

Marcheline Bertrand, mama sa, a murit de cancer ovarian la vârsta de 56 de ani, iar mătuşa ei a încetat din viaţă în această lună, din cauza cancerului la sân.

"A fost o experienţă emoţionantă care ne-a apropiat foarte mult familia“, a spus Brad Pitt despre cei şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite