Angelina Jolie, schimbare de look. Cum arată actrița VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătită să înceapă un nou capitol al carierei sale, Angelina Jolie a schimbat, în primul rând, lookul, anunţă DailyMail.

În vârstă de 48 de ani, actrița a fost surprinsă de paparazzi miercuri seară, la New York, în timp ce părăsea magazinul său, Atelier Jolie. Fotografiile făcute înainte de a se urca într-un SUV negru de lux o înfăţişează cu pantaloni negri, cizme negre, ochelarii mari, cu rame negre și ușor colorați, şi... blondă. Bineînțeles, aceasta este doar cea mai recentă dintre numeroasele transformări ale părului Angelinei, care a mai experimentat în trecut cu o tunsoare pixie și a fost blondă în anii '90, când a obținut premiul Oscar în filmul „Girl, Interrupted” (1999).

Imaginile publicate de Vogue cu ea în atelierul în care lucrează la colaborarea cu Chloé arată că a îmbrățișat reflexii galbene ca de unt, încălzindu-și părul ciocolatiu caracteristic cu un halou de aur alb care îi încadrează delicat fața.

Se pare că lansarea colecţiei sale Atelier Jolie este pe ultima sută de metri. Este vorba despre un brand de modă orientat spre un scop precis, care va folosi abilitățile refugiaților și ale altor grupuri talentate (și subapreciate) pentru a crea haine frumoase din stocuri de produse moarte. Pentru prima sa colecție, brandul a colaborat cu casa de modă franceză Chloé și cu directorul de creație al acesteia, Gabriela Hearst, pentru a crea o serie de îmbrăcăminte pentru femei care va pune în evidență munca artizanilor implicați în confecționarea ei și va folosi materiale cu impact redus adupra mediului, informează Vogue.

Trecând peste despărţirea de Brad Pitt, care s-a mutat recent cu iubita lui, Ines de Ramon, şi peste scandalurile legate de custodia copiilor, Angelina Jolie este tot mai concentrată pe cariera sa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, pe vremea când erau împreună, foto Sutterstock
Angelina Jolie şi Brad Pitt, pe vremea când erau împreună, foto Sutterstock

Pe lângă revenirea pe marele ecran în acest an cu mult așteptatul film biografic „Maria”, vedeta își va relua rolul vocal al Maestrului Tigress în continuarea animației „Kung Fu Panda 4”. De asemenea, filmele sale „Every Note Played”, „Maleficent 3” și thrillerul de spionaj „Maude V Maude” sunt în preproducție, potrivit IMBD.În plus, ea lucrează la adaptarea muzicală de pe Broadway a filmului „The Outsiders”, bazat pe romanul din 1967 al lui S.E. Hinton și pe filmul din 1983 al lui Francis Ford Coppola.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite