Video Angelina Jolie, în lacrimi la Festivalul de Film de la Veneția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelina Jolie a fost emoționată de reacțiile publicului la lansarea celui mai nou film al său, la Festivalul de Film de la Veneția.

Angelina Jolie la Festivalul de Film de la Veneția FOTO: captură X
Angelina Jolie la Festivalul de Film de la Veneția FOTO: captură X

Jolie, care joacă rolul regretatei cântărețe de operă Maria Callas în filmul Maria al regizorului Pablo Larraín, a primit ovații în picioare timp de opt minute la premiera de joi, 29 august, la Teatrul Sala Grande din cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2024, potrivit people.com.

Jolie, în vârstă de 49 de ani, a plâns când publicul a aplaudat după încheierea filmului.

Actrița câștigătoare a premiului Oscar și-a șters lacrimile, întorcându-și pentru scurt timp fața de la mulțime. Ea l-a îmbrățișat, de asemenea, pe Larraín, 48 de ani, și pe colegii săi de distribuție, în timp ce aceștia se bucurau de afecțiunea publicului pentru film.

Mai multe persoane au postat videoclipuri cu Jolie pe rețelele sociale în timpul ovației în picioare. „Ovațiile în picioare de 8 minute ale Angelinei Jolie la #Venezia81 pentru 'Maria' sunt cele mai entuziaste aplauze pe care le-am văzut la festival de când Brendan Fraser și-a lansat campania pentru Oscar pentru The Whale aici, acum doi ani”, a scris Ramin Setoodeh, redactorul-șef al Variety, pe X.

Pentru premieră, Jolie a purtat o rochie personalizată fără bretele de culoare bej Tamara Ralph, cu o stofă de blană care acoperă mânecile.

Și-a asortat look-ul cu o buză roșie îndrăzneață care s-a asortat cu unghiile ei, contrastând ansamblul monocromatic în tonuri de pământ.

Înainte de proiecție, Jolie a vorbit despre modul în care rolul a prezentat diferite provocări. Interpretarea renumitei soprane i-a oferit „terapia de care nu mi-am dat seama că am nevoie”, a spus ea la o conferință de presă joi, potrivit The Hollywood Reporter.

„Habar nu aveam cât de mult îmi rețineam și nu lăsam să iasă”, a spus ea. „Așa că provocarea nu a fost tehnică, a fost o experiență emoțională pentru a-mi găsi vocea, pentru a fi în corpul meu, pentru a mă exprima. Trebuie să dai fiecare parte din tine.”

Filmul spune „povestea tumultoasă, frumoasă și tragică a vieții celei mai mari cântărețe de operă din lume, retrăită și reimaginată în timpul ultimelor sale zile în Parisul anilor 1970.

Netflix a achiziționat drepturile pentru film, dar nu a fost anunțată încă o dată de lansare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite