Andreea Bălan a fost operată de urgenţă, însă problemele de sănătate persistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani) a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie puternică. Intervenţia a avut loc la scurt timp după complicaţiile suferite în timpul naşterii prin cezariană, însă acum artista întâmpină din nou probleme.

La scurt timp după ce a fost externată, Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie. 

Intervenţia a avut loc la aceeaşi clinică privată, Sanador, la care artista a născut prin cezariană. Potrivit postului Antena 3, acum cântăreaţa a ajuns la o altă clinică privată, după ce hemoragia a revenit, însă medicii spun că pentru moment nu o pot supune unei alte operaţii deoarece a suferit prea multe anestezii la intervale de timp prea scurte. În prezent, cântăreaţa este ţinută sub supraveghere medicală, dar nu este internată, iar în scurt timp se va lua o decizie. 

„De principiu aceste situaţii se corectează. Sunt complicaţii care se pot întâmpla suficient de des în cezariană. Nu este o complicaţie neobişnuită. Constau într-o acumulare de sânge sub plaga operatorie şi evident că acest sânge este sub tensiune şi doare. Se poate evacua spontan sau se poate supra-infecta. Intervenţia chirurgicală constă în evacuarea sângelui acumulat în peretele abdominal, asigurarea hemostazei şi resuturare, eventual antibioterapie dacă este cazul. Evoluţia depinde şi de pacient şi de ce se descoperă în plagă. Prognosticul rămâne rezervat în condiţiile în care ştium şi de starea organismului şi de patologia asociată“, a explicat pentru Click! medicul Tudor Ciuhodaru.

Pe 4 martie, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator după operaţia de cezariană prin care a adus pe lume al doilea copil. Ulterior, cântăreaţa a dezvăluit că o embolie amiotică a fost cauza stopului cardio-respirator. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite