Actorul Marius Manole vrea să-și ia cetățenia Republicii Moldova

0
Publicat:

Actorul român Marius Manole a anunțat că vrea să obțină cetățenia Republicii Moldova, după ce s-a întâlnit la sfârșitul unui spectacol cu președintele Maia Sandu.

Marius Manole și Maia Sandu FOTO Facebook Marius Manole
Marius Manole și Maia Sandu FOTO Facebook Marius Manole

La spectacolul „Eu sunt vântul”, jucat la Teatrul Alexei Mateevici din Chișinău, Marius Manolea a avut surpriza să o observe în sală pe Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. „Astăzi, bucurie. Spectacol la Chișinău. 2 reprezentații cu «Eu sunt vântul» la minunatul Teatrul Alexei Mateevici. Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru.

Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere, am crezut că este doamna Președinte Maia Sandu. Dar imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam-tam, fără să se facă mare eveniment mediatic… nu, n-are cum. Doar că, ce să vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu, care și-a cumpărat bilet. Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta.

Să aibă un asemenea președinte. Mâine voi înainta cererea de cetățenie, așa că sunt fericit să vă anunț că eu sunt mândru de președintele meu”, a scris Marius Manole pe pagina de Facebook.

Recent, judecătorului român Cristi Danileț și fostului șef al Oficiului Național de Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din România, Daniel-Marius Staicu, au devenit cetățeni ai Moldovei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite