Actorul Jonathan Majors, arestat pentru agresiune și hărțuire. Reclamele în care apare au fost retrase VIDEO

0
Publicat:

Actorul american Jonathan Majors, cunoscut pentru rolul său în filmul „Creed III" a fost arestat în Manhattan după ce a fost acuzat că a agresat o femeie în vârstă de 30 de ani, a anunţat duminică Poliţia newyorkeză, informează AFP şi Reuters.

Actorul Johnathan Majors a fost arestat FOTO EPA-EFE
Actorul Johnathan Majors a fost arestat FOTO EPA-EFE

Poliția a intervenit în urma unui apel telefonic primit de serviciile de urgenţă sâmbătă dimineaţă, se arată într-un comunicat.

În urma unei anchete preliminare s-a stabilit că „un bărbat de 33 de ani a fost implicat într-o dispută domestică cu o femeie de 30 de ani”.

Potrivit autorităților, femeia a ajuns la spital pentru tratarea unor leziuni minore suferite în zona capului şi a gâtului, dar în acest moment este „în stare stabilă”.

Relația dintre ea și actorul Jonathan Majors nu a fost niciodată făcută publică. Femeia speră că starul va putea „să îşi reabiliteze numele” cât mai repede.

Agentul de presă al actorului, Carrie Gordon, a declarat într-un comunicat publicat în cotidianul Los Angeles Times că artistul „nu a făcut nimic rău”.

„Vom aduna dovezi pe care le va prezenta cu rapiditate procurorului districtual în speranţa că toate acuzaţiile vor fi retrase”, a declarat avocata actorului, Priya Chaudhry, pentru presa locală.

Autorităţile judiciare americane nu au răspuns solicitării transmise de AFP de a face declaraţii pe această temă, dar, potrivit mass-media americane, actorul a fost eliberat şi urmează să se prezinte în faţa unui judecător în data de 8 mai.

Jonathan Majors s-a remarcat recent după ce a jucat în două filme realizate cu bugete importante, „Creed III” şi „Ant-Man and the Wasp: Quantumnania”

În urma incidentului de sâmbătă, Armata americană a decis să retragă temporar de la difuzare o reclamă în care apare actorul Jonathan Majors.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite