Bărbat de 62 de ani, arestat preventiv pentru că a agresat sexual, în autobuz, un copil de 13 ani

0
Publicat:

Un bărbat de 62 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a agresat sexual, într-un autobuz, un copil de 13 ani.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile
Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile

Potrivit Agerpres, pe 15 martie, poliţiştii Serviciului Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Capitală, la domiciliul bărbatului faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit anchetatorilor, pe 11 martie, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, pe 10 martie, în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se afla într-un autobuz, în Sectorul 2, ar fi fost atins în zonele intime de un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este bărbatul de 62 de ani.

„Bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile", transmite Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri