Un român care a gătit pentru Leonardo DiCaprio, pe iahtul lui Onassis, vine la „Chefi la cuțite“

0
Publicat:

Sâmbăta aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu dau startul jurizărilor pe nevăzute din sezonul 12 al show-ului culinar de la Antena 1.

George Găină, în platoul „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1
George Găină, în platoul „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Noul sezon le va prilejui chefilor întâlniri memorabile cu invitați speciali, dar și cu concurenți care aduc în platoul show-ului culinar povești aparte.

Unul dintre concurenții care pășesc weekendul acesta în platoul emisiunii are 32 de ani și va dezvălui o experiență specială din parcursul lui ca bucătar. Dacă în prezent, George Găină lucrează în Germania, la întâlnirea cu cei trei chefi el a povestit care a fost apogeul carierei sale în bucătărie: George a avut ocazia să gătească pentru unele dintre cele mai mari vedete internaționale pe luxosul iaht care i-a aparținut celebrului armator grec Aristotel Onassis.

Acum doi mă aflam tot în Germania, unde a apărut această oportunitate de a lucra pe vasul Christina O., care a fost al lui Onassis. Eram patru bucătari pe iaht și acolo am avut șansa să gătim pentru Leonardo DiCaprio, Mike Tyson și Cuba Gooding Jr., evenimentele de pe vas fiind extrem de restrânse, cu cel mult 32 de invitați“, a dezvăluit George la întâlnirea cu juriul.

Ce preparat a pregătit concurentul pentru etapa preselecțiilor, care va fi reacția celor trei Chefi și câte cuțite va primi George telespectatorii vor afla în acest weekend.

Noul sezon începe pe 2 septembrie, cu cinci ediții consecutive, sub sloganul „Hai la masă, România!“. După retragerea Ginei Pistol, show-ul culinar va fi prezentat de Irina Fodor: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

După cele cinci ediții-maraton, emisiunea va avea câte patru ediții săptămânale, show-ul culinar urmând să fie difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite