„Te cunosc de undeva!“: se aleg finaliștii. „A inventat un nou tip de cântat“

0
0

Semifinala show-ului de la Antena 1, difuzată sâmbătă, de la 20.00, va desemna cele trei cupluri de artiști care merg în finală.

Pe lângă juriu, în semifinala „Te cunosc de undeva!“ va vota și publicul
Pe lângă juriu, în semifinala „Te cunosc de undeva!“ va vota și publicul FOTO Antena 1

Semifinala celui de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva!“ se anunţă plină de emoţii pentru cele 7 cupluri de artişti care luptă pentru un loc în marea finală a show-ului. De data aceasta, pe lângă votul juriului şi cele 5 puncte pe care concurenţii şi le acordă între ei, cea mai importantă notă va aparţine publicului prezent pe platoul de filmare, care poate răsturna orice clasament.

Cele trei perechi câștigătoare vor concura alături de Jo şi Liviu Teodorescu, care, prin câştigarea ultimei gale, şi-au asigurat un loc direct în marea finală din 17 decembrie.

Un moment special din semifinală le aparține lui Feli şi lui Nicolai Tand, cărora ruleta le-a adus transformare în Robbie Williams si Nicole Kidman cu „Somethin' Stupid“. La finalul reprezentaţiei, prezentatorii, juraţii şi concurenţii i-au aplaudat la scenă deschisă, cu ochii în lacrimi. „Nicolai e dovada vie a faptului că, deşi nu ai toate datele de sus pentru aşa ceva, prin muncă tot bucuri lumea“, a mărturisit Aurelian Temişan, în vreme ce Emma de la ZU a completat, cu ochii în lacrimi, aşa cum a stat pe toată durata momentului: „Mi se pare că Nicolai a inventat un nou tip de cântat: din suflet“.

Feli și Nicolai Tand
Feli și Nicolai Tand FOTO Antena 1

„Concurenţii vor trece de trei ori prin chinul aflării rezultatelor şi al schimbărilor de clasament: întâi juriul, apoi notarea dintre ei şi, în cele din urmă şi cel mai important, nota publicului, care poate răsturna orice clasament“, a dezvăluit Pepe. „La fel ca juriul, publicul poate acorda note între 5 şi 11, iar punctajele obţinute pot schimba clasamentul“, a completat Alina Pușcaș.

Cine sunt cele 3 cupluri de artişti care vor concura alături de Jo şi Liviu Teodorescu în finala „Te cunosc de undeva!“ şi ce momente încărcate de emoţie au pregătit concurenţii pentru semifinală, telespectatorii pot afla sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite