„Te cunosc de undeva!“: Jo și Liviu Teodorescu merg direct în finală cu o transformare în Bono și Mary J Blige VIDEO

0
0

Moment fără precedent în cea mai recentă gală a show-ului de la Antena 1: un cuplu de artiști merge direct în marea finală.

Jo și Liviu Teodorescu au câștigat cea de-a treia gală „Te cunosc de undeva!“, ceea ce le-a asigurat un loc direct în marea finală.

Încă de la începutul galei, prezentatorii au dezvăluit faptul că situaţia din clasament este una extrem de strânsă: patru echipe ( Jo şi Liviu, Emi şi Cuza, Wrs şi Emilian şi Eliza şi Cosmin Natanticu) au câte două gale câştigate, iar cuplul cu cele mai multe gale câştigate intră direct în finală, conform regulamentului.

Jo și Liviu Teodorescu au câștigat cea de-a treia gală „Te cunosc de undeva!“
Jo și Liviu Teodorescu au câștigat cea de-a treia gală „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

În ediția de sâmbătă seara, ruleta le-a adus lui Jo și Liviu Teodorescu o transformare în Bono și Mary J Blige, cu hitul „One“. EI au impresionat juriul și pe colegii de la canapele și s-au clasat pe locul 1 în această gală. Poziția a doua a fost ocupată de Sore și Emma de la Zu, iar podiumul a fost completat de WRS și Emilian.

A avut dreptate Liviu când a spus că ești o mare cântăreață, dar nu mi-e rușine nici cu tine, Liviu. Sunteți amândoi superbi și mi-ați făcut seara frumoasă“, a spus Ozana Barabancea.

„Ați cântat dumnezeiește! Sper să aveți cariere lungi și frumoase, pentru că sunteți buni, talentați și transmiteți multă emoție. Vă puneți sufletul pe tavă și asta vă face artiști autentici, faptul că dați publicului ceva din sufletul vostru. A sunat impecabil!“, a completat Andreea Bălan.

lui Jo și Liviu Teodorescu au mai câștigat două gale ale show-ului cu transformări în Carmen Miranda și trupa Toy Box.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor în cel de-al 18-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“ sunt:  Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri