VIDEO „Te cunosc de undeva“: Sore și Emma au câștigat gala cu transformarea în Laura Stoica. „Sunt convins că și ei i-ar fi plăcut“

0
Publicat:

Un moment plin de emoție, lacrimi la masa juriului și piesa „Un actor grăbit“, a regretatei cântărețe Laura Stoica, le-au adus celor două concurente locul întâi în cea de-a șaptea gală.

Sore și Emma, transformate în Laura Stoica, pe scena „Te cunosc de undeva!“
Sore și Emma, transformate în Laura Stoica, pe scena „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Momentul lor pe scena „Te cunosc de undeva!“ a fost emoţionant pentru toţi cei aflaţi pe platou. Membrii juriului au ascultat piesa în picioare, cu ochii în lacrimi, la fel cum li s-a întâmplat şi concurenţilor de la canapea.

Absolut minunat, este un elogiu minunat adus marii cântărețe și marelui om care a fost Laura Stoica. Sunt convins că și ei i-ar fi plăcut“, le-a spus Cristi Iacob, la finalul momentului.

Ozana Barabancea, extrem de emoționată, le-a mărturisit cu ochii în lacrimi: „Am uitat să respir. Ați luat-o personal și bine ați făcut. Mi-ați adus-o pe Laura atât de reală, atât de autentică“. „Astăzi, sufletele voastre au trecut de sticlă, au ajuns la cei de acasă“, a spus și Andreea Bălan.

Această transformare a avut o puternică încărcătură pentru Sore și Emma de la Zu, iar emoțiile le-au cuprins încă de la antrenamente. „Ea este idolul meu în muzică. Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil“, a dezvăluit Emma la repetiţii, în vreme ce Sore a completat: „Nu se poate abţine din plâns. La repetiţii am filmat patru duble, la fiecare dintre ele a plans. E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie aparte“.

Sore si Emma de la ZU jpg

Show-ul transformărilor a adus o premieră absolută în acest sezon: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Acest bonus acordat de membrii juriului poate produce schimbări drastice în clasament și poate influența întregul concurs.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor la „Te cunosc de undeva!“, în fiecare sâmbătă seara, sunt: Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri