Pro TV, lider de audienţă pe 1 Decembrie: care au fost cele mai urmărite programe în Ziua Naţională a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De 1 decembrie, Ziua Naţională a României, postul de televiziune Pro TV, care a aniversat şi 19 ani de la înfiintare, fost pe lider de audienţă cu programele special realizate.

Ştirile Pro TV, atât ediţia de la ora 07.00, dar mai ales ediţia de la ora 19.00, au fost cel mai urmărit program de ştiri din 1 decembrie. La nivel naţional, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit-o pe Andreea Esca, în celebrul ei sacou roşu, spunând: „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!“ 

De la ora 11.00, postul din Pache Protopopescu a transmis în direct timp de două ore parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la care a asistat preşedintele Traian Băsescu, precum şi imagini de la parada organizată în Alba Iulia, la care a participat preşedintele ales al României, Klaus Iohannis. Defilările grandioase au ţinut în faţa televizoarelor mai mult de 1,3 milioane de telespectatori, potrivit reprezentanţilor televiziunii. 

De Ziua Naţională a României, Pro TV a difuzat blockbuster-ul „Avatar, regizat de James Cameron, peliculă urmărită de aproape 2,3 milioane de români în fiecare minut. Superproducţia a fost cel mai vizionat film al ultimilor 11 ani şi a obţinut o cotă de piaţă record, de 40%, ceea se înseamnă că aproape jumătate dintre românii între 18 şi 49 de ani care se uitau la televizor urmăreau pelicula de pe Pro TV, scrie şi Paginademedia.ro.

Minutul de aur, înregstrat la ora 21:21, a strâns aproape trei milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane, toţi urmărind aventura din Pandora. 

În topul naţional al programelor de 1 decembrie şi-au făcut loc show-ul „Acces Direct, cu o medie de peste 1.9 milioane de telespectatori, programul de ştiri al canalului Antena 1, Observatorul, cu 1,9 milioane de privitori, ediţia specială „La Măruţă“ şi serialul turcesc de pe Kanal D, „Trădarea, cu aproximativ 1,5 milioane de români care l-au urmărit., mai notează Paginademedia.ro.

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Pro TV, împreună cu vedeta postului, Cătălin Măruţă, au sărbărit într-un mod inedit Ziua Naţională şi aniversarea de 19 ani a canalului TV. Aceştia au organizat două transmisii live, de la ora 10:00 şi de la ora 15:00, iar laitmotivul zilei a fost: „Fii de România!

În prima trasmisie, de la 10.00 la 11.00, emisiunea „La Măruţă“ a prezentat aventurile a doi olteni, Cătălin Măruţă şi Constantin Enceanu, şi a două moldovence, Daniela Condurache şi Laura Lavric, la Paris. Scopul celor patru a fost acela de a le reaminti românilor de pretutindeni ce însemnătate are să „fii de România. Aşadar, această ediţie specială a strâns circa 1,1 milioane de privitori. 

În cea de-a doua transmisie în direct, prezentatorul Cătălin Măruţă a încercat să o transforme pe chef Patrizia Paglieri, italiancă din tată în fiu, într-o româncă autentică. Emisiunea a prezentat aventurile Patriziei în Maramureş, în compania Corneliei şi a lui Lupu Rednic, precum şi povesştile de viaţă ale unor familii cunoscute din showbizul românesc. Ediţia specială din intervalul orar 15:00 - 18:59 a captat atenţia a 1,4 milioane de telespectatori. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite