EXCLUSIV Noua serie Disney+ „Star Wars: Skeleton Crew“ îl aduce pe Jude Law în rolul de Jedi: „Mă pregătesc pentru acest rol de la șase ani“

0
Publicat:

Săptămâna trecută, la Londra, a avut loc Star Wars Celebration, iar „Weekend Adevărul“ vă oferă în exclusivitate noutățile anunțate de către Disney+ și Lucasfilm. Una dintre marile surprize este includerea îndrăgitului actor Jude Law în lumea Jedi.

Jude Law, pe scena Star Wars Celebration de la Londra. FOTO: Getty Images
Jude Law, pe scena Star Wars Celebration de la Londra. FOTO: Getty Images

„Star Wars: Skeleton Crew“ este povestea unui grup de copii care se aventurează în galaxie, departe de casă, și se confruntă cu tot soiul de provocări. Bineînțeles, toate elementele universului Star Wars sunt acolo: de la animăluțele speciale și până la Forța cavalerilor Jedi.

Prezent la Star Wars Celebration, la Londra, Jude Law (50 de ani) a spus cu entuziasm că filmările s-au terminat și că seria se află în producție. De asemenea, actorul britanic a mărturisit că „sincer, aveam șase ani când această galaxie, această lume m-a prins și m-a dat peste cap. Simt că de atunci mă pregătesc pentru acest rol. A fost o bucurie totală“.

Jude Law și o parte din echipa "Skeleton Crew". FOTO: Getty Images
Jude Law și o parte din echipa "Skeleton Crew". FOTO: Getty Images

Pe scenă alături de Jude Law au fost prezenți și trei dintre cei patru mici protagoniști, Ravi Cabot-Conyers, Robert Timothy Smith și Kyriana Kratter, precum și cunoscuții producători Favreau și Dave Filoni. Seria „Star Wars: Skeleton Crew“ va avea premiera pe Disney+ în acest an.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite