EXCLUSIV „Ahsoka“, noua producție Disney+, anunțată în premieră la Star Wars Celebration FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, la Londra, are loc Star Wars Celebration, iar „Weekend Adevărul“ vă oferă în exclusivitate noutățile anunțate de către Disney+ și Lucasfilm. Una dintre cele mai așteptate serii, „Ahsoka“, un spin-off al „Mandalorian“, va avea premiera în august, în rolul principal fiind Rosario Dawson.

ahsoka
„Ahsoka“ va avea premiera în luna august a acestui an. FOTO: Getty Images

„Ahsoka“ poartă fanii universului Star Wars în perioada de după destrămarea Imperiului și spune povestea luptătoarei Ahsoka Tano, o fostă ucenică a lui Anakin Skywalker, o eroină în Războiul Clonelor, însă al cărei destin nu urmează calea clasică Jedi.

În cadrul conferinței de deschidere a Star Wars Celebration, Disney + și Lucasfilm au prezentat în premieră trailerul serialului, cu un început incitant, ce pregătește publicul de confruntarea dintre The Force și Dark Side: „Se apropie ceva. Ceva întunecat. O simt“. Prezentă la evenimentul de la Londra, Rosario Dawson (43 de ani) a mărturisit despre personajul pe care îl interpretează că: „Deși nu este un Jedi, poartă învățătura lor în suflet – este motivată de a încerca să facă bine. Ea vede o amenințare pe care alții nu o văd. Are un sentiment că există ceva, știe că acești dușmani nu sunt ușor de combătut“.

Cât despre relația cu personajul luptătoarei Ashoka, Rosario a spus în timpul conferinței că: „Adesea, iau bucăți dintr-un personaj și le însușesc în viața de zi cu zi. Ashoka mă influențează atât de mult. A fost atât de intens să fiu în acestă călătorie alături de Ashoka; nu este ceva la care aș fi putut spera sau la care aș fi visat, este cu adevărat ceva dintr-o altă galaxie“.

Printre alții, dintre actorii care joacă în noua producție Disney+, la Londra au mai fost prezenți Mary Elizabeth Winstead, Lars Mikkelsen, Ivanna Sakhno, Ray Stevenson, precum și producătorul executiv Dave Filoni.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite