Liviu Vârciu a semnat cu Antena 1 şi vrea să se relanseze pe piaţa muzicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vârciu şi-a propus să lanseze un nou album, în 2015 FOTO Kanal D
Liviu Vârciu şi-a propus să lanseze un nou album, în 2015 FOTO Kanal D

Liviu Vârciu, fosta vedetă a postului Kanal D, a semnat cu Antena 1, însă nu a oferit detalii despre noul proiect pe care îl va realiza, scrie spynews.ro.

Liviu Vârciu a făcut anunţul în cadrul emisiunii-tabloid realizată de Simona Gherghe, „Acces Direct“. „Sper să fac lucruri frumoase în Antena 1, interesante. Sper să încânt lumea şi să o amuz, pentru că a fost o perioadă în care nu am fost pe TV şi mi-a fost dor“, a declarat Vârciu în cadrul emisiunii, precizând totodată că în 2015 va lansa şi un album.

De asemenea, Vârciu a lansat recent single-ul „Nata“, în colaborare cu Pavel Stratan. În ultimii ani, acesta a prezentat la postul turcesc Kanal D mai multe emisiuni, printre care „Roata Norocului“, „Camera Comorilor“ şi „Iubire de-o vară“. În anul 2005, Vârciu a jucat şi într-o serie de producţii de televiziune, precum „Secretul Mariei“, „Fast food“, „Scene de căsnicie“, difuzate de Antena 1, „Chiquitas“, de la Kanal D, şi „State de Românie“, la Pro TV.

În 1998, Liviu Vârciu a pus bazele, alături de Aurelian Ciocan, trupei L.A., după care l-a cooptat şi pe Adrian Zainea. La un an de la înfiinţare, cântăreţii au lansat albumul „Femeia“, care a bătut toate recordurile în vânzări de până atunci.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite