„Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!”. Noul reality show cu care impresara vrea să captiveze telespectatorii

0
Publicat:

Anamaria Prodan este pregătită să revină pe micile ecrane cu un proiect exploziv, la Antena 1. Celebră pentru reality show-urile anterioare alături de Laurențiu Reghecampf, impresara pregătește un nou spectacol care îi va aduce în prim-plan pe copiii săi: Rebecca, Sarah și Bebeto.

Anamaria Prodan va avea un nou show
Anamaria Prodan va avea un nou show

„Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!” este numele noului reality show semnat impresară, care promite să le ofere telespectatorilor o incursiune în lumea plină de neprevăzut a familiei Prodan, după despărțirea de celebrul antrenor.

„Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demni încât nimeni nu ne poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a declarat Anamaria Prodan, demonstrând încă o dată încrederea și determinarea care au făcut-o cunoscută.

Filmările pentru noul reality show au început deja, iar camera surprinde fiecare moment al vieții cotidiene a vedetei și a copiilor săi. Cu o dată de difuzare programată în prime-time, în zilele de sâmbătă și duminică, show-ul promite să ofere privitorilor o momente unice din viața extravagantă a protagoniștilor.

Femeia anului 2023

În paralel cu lansarea acestui proiect, Anamaria Prodan sărbătorește și recentul său succes la Bucharest Fashion Week, unde a fost desemnată „Femeia anului 2023”. Cu această ocazie, vedeta a evidențiat importanța familiei și a transmis un mesaj de încredere și mulțumire.

„Premiul acesta este o încununare a ultimilor ani foarte grei care nu ne-au pus la pământ. Dimpotrivă! Ne-au ridicat și ne-au pus unde merităm să fim. În vârf din nou! Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții. Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de «femeia anului»! Vă mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1. Vă iubesc și vă doresc exact ce-mi doresc mie”, a spus ea.

În acest weekend, vedeta a mai avut un motiv de sărbătoare. Ea a împlinit vârsta de 51 de ani și a dat o petrecere fastuoasă, la un restaurant de lux din Capitală. Tortul grandios a avut 7 etaje, iar melodia „La mulți ani” a fost înlocuită cu imnul celor de la Champions League.

„Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare: un tort de înălțimea mea! Rebe (n.r. – fata cea mare) este în America, mă așteaptă să facem și acolo ziua mea. M-am simțit ca o prințesă. Minunat! Am prieteni de vis. Am o familie minunată! Le mulțumesc tuturor și îi iubesc“, a declarat impresara pentru Click.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite