Tema muzicală a serialului „The White Lotus”, hit pe ringul de dans din cluburi și festivaluri | VIDEO

0
Publicat:

Trupa The Killers și-a deschis concertul de pe stadion din Melbourne, Australia, din această săptămână, cu melodia serialului TV „The White Lotus”, care a devenit o piesă de bază pentru DJ la festivaluri și cluburi, relatează The Guardian.

Serialul „The White Lotus” va avea și sezonul trei. Foto: Arhivă
Serialul „The White Lotus” va avea și sezonul trei. Foto: Arhivă

Timp de câteva săptămâni, utilizatorii rețelelor de socializare au distribuit imagini cu piesa care a devenit un hit pe ringul de dans din cluburi și festivaluri. 

Serialul, despre bogații care fac lucruri foarte rele în locuri idilice, și-a încheiat săptămâna aceasta cel de-al doilea sezon, care se petrece în Sicilia. Cu câteva zile înainte de final, piesa a fost difuzată la festivalul de muzică Meredith din Victoria, Australia, în fața unui public numeros. 

În plus, o poză a actriței Jennifer Coolidge, care joacă în serial, a fost zărită în mulțime. 

A fost un moment atât de vesel", a declarat Paul Kearney, care se afla în mulțime.  

O mulțime de oameni au coborât în fugă să se alăture odată ce au auzit-o (n.red melodia)... am dansat cu mâinile în aer", a mai adăugat Kearney. 

În plus, piesa s-a auzit și la intrarea pe scenă a trupei Killers. Concertul a avut loc săptămâna aceasta. 

Callum Twomey, spectator al concertului, spune că alegerea a fost o surpriză: „Fusesem la concertul lor cu o seară înainte și fusese o intrare mai standard. Dar când a început să răsune The White Lotus a fost destul de amuzant. Mulțimea a fost încântată”

Piesa a devenit omniprezentă la petreceri și cluburi. Intitulată Renaissance (Main Title Theme), piesa a fost compusă de artistul Cristobal Tapia de Veer. 

Este cu adevărat neașteptat", a declarat de Veer  pentru Buzzfeed despre succesul viral al piesei.  

Se simte ca și cum ar fi deja potrivită pentru cluburi", a declarat el. „Se simte ca o petrecere și ca o sărbătoare în toată regula". 

Serialul „The White Lotus” va avea și un al treilea sezon. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite