Micutzu îi dă replica lui CTP, după ce jurnalistul a criticat dur filmul „Teambuilding”. „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Nedelcu – Micutzu – a fost invitatul lui Cătălin Striblea în emisiunea „România în Direct” la Europa FM, unde a povestit că primește mesaje de amenințare după filmul Teambuilding, care a împărțit România în două.

Micutzu Cosmin Nedelcu spune că a făcut un rol bun în comedia Teambuilding FOTO Adevărul
Micutzu Cosmin Nedelcu spune că a făcut un rol bun în comedia Teambuilding FOTO Adevărul

Comedia „Teambuilding”, care are cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani, a stârnit controverse încă de la lansarea în cinematografe. Astfel, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj pe Facebook despre celebrul film. Jurnalistul a spus că a văzut filmul "până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe". 

„M-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol"

În acest context, Micutzu a spus că nu dorește să-i transmită nimic lui Cristian Tudor Popescu pentru că acesta este îndreptățit să aibă o părere despre film, pentru că este o ocupație de-a sa să fie critic de film.

Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu la Europa FM. Acesta a continuat precizând că a făcut o treabă foarte bună în film.

În momentul în care tu faci niște glume pe care tu, dacă le-ai vedea și ai râde, ai vrea să feliciți persoana respectivă de pe scenă înseamnă că ai ajuns într-un punct foarte bun, spunea Vio Dragu despre momentul bun din stand-up. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună și am râs”, a spus Cosmin Nedelcu despre filmul Teambuilding.

„Nu este scopul meu să educ oamenii"

Totodată, acesta a amintit faptul că primește în continuare mesaje de amenințare și nu înțelege "cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”.

"Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii”, a mai spus Cosmin Nedelcu.

De asemenea, a ținut să precizeze că a văzut filmul de foarte multe ori și a râs, dar a văzut și reacția oamenilor în cinematografe care aplaudau în picioare, la finalul filmului.

Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii aceștia există", a precizat Cosmin Nedelcu. 

„Teambuilding“ poate fi vizionat și pe Netflix. Filmul este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un teambuilding în care corporatiștii se dezlănțuie, arătându-și, în final, și partea umană.   

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite