Lansarea pentru a doua peliculă „Avatar“, amânată încă o dată: James Cameron lucrează, în paralel, la cele 4 continuări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul James Cameron a declarat pentru „Toronto Star“ că lucrează, în paralel, la toate cele patru continuări ale filmului „Avatar“ şi că a doua peliculă din serie nu va fi gata în 2018, aşa cum a fost anunţat în aprilie 2016, scrie News.ro.

Continuarea celui mai de succes film din punct de vedere al încasărilor a fost amânată încă o dată şi nu va rula în cinematografe mai devreme de anul 2018, potrivit declaraţiilor făcute de regizorul James Cameron, scrie Reuters.

El a declarat pentru „Toronto Star“ că lucrează simultan la cele patru pelicule care continuă povestea „Avatar“ şi că nu a stabilit o dată precisă de lansare a „Avatar 2“.

„Ei bine, 2018 nu va fi. Nu am anunţat o dată de lansare“, a declarat regizorul pentru ziarul canadian, într-un interviu publicat joi.

Întrebat despre cum progresează lucrul la „Avatar 2“, el a spus: „Ce trebuie oamenii să înţeleagă este că lansările vor avea un ritm. Aşadar, nu facem Avatar 2. Facem Avatar 2, 3, 4 şi 5. Ne-a luat patru ani şi jumătate să facem un film, iar acum facem patru“.

Filmul „Avatar“, lansat în 2009 de Twentieth Century Fox, este o aventură fantastică plasată într-o lume magică, Pandora. Pelicula a generat încasări de aproximativ 2,8 miliarde de dolari, la nivel global. Continuarea lui a fost, iniţial, programată pentru lansare în 2014 şi a fost amânată de cel puţin trei ori de atunci, mai scrie Reuters.

Un parc de distracţii inspirat din filmul „Avatar“ va fi inaugurat pe 27 mai în cadrul Walt Disney World Resort din oraşul american Orlando. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite