Infuzia de tei reglează bătăile inimii

Infuzia de tei reglează bătăile inimii

Palpiţatiile intense însoţite de dureri în zona pieptului, ameţeli pot fi prevenite şi cu ajutorul infuziei de flori de tei.

Îţi bate inima ca şi cum ar vrea să-ţi sară din piept? Nu este cazul să te sperii de aceste bătăi neregulate, numite palpitaţii, dar nici să le tratezi cu indiferenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Palpitaţiile sunt reprezentate prin percepţia conştientă a bătăilor inimii. Pot fi resimţite ca lovituri uşoare în piept şi accelerări sau încetiniri neaşteptate ale ritmului cardiac.
 
Anxietatea, stresul, nivelul scăzut de zahăr din sânge, consumul de alcool, nicotina şi cofeina ar putea fi unele dintre motivele pentru care inima îţi bate cu putere sau îşi răreşte bătăile. 
 
Palpiţatiile intense pot fi însoţite de dureri în zona pieptului, ameţeli, o presiune puternică în zona cefei şi braţelor. În aceste cazuri, vizitele la medic sunt obligatorii.
 
În mod normal, inima unui adult pulsează cu 60 –100 de bătăi pe minut,însă, în anumite situaţii, pulsul se accelerează, şi astfel apar palpitaţiile.
 
Infuzie din flori de tei
 
Opăreşte 1 lingură de flori de tei uscate de tei, timp de 5-10 minute, în apa clocotită. După răcire, strecoară şi îndulceşte cu miere. Bea 2 căni pe zi.
 
Infuzie de talpa-gâştei 
 
Opăreşte 1 linguriţă rasă de plantă uscată, timp de 10 minute, într-o cană de apă clocotită. Bea 3 căni de ceai pe zi, îndulcit cu miere. Plantei i se mai spune şi „doctorul cardiacilor“. Principiile sale active stabilizează ritmul cardiac, previn apariţia extrasistolelor şi întăresc inima.

 

citeste totul despre: