5 metode naturale de a scăpa de durerile de stomac

5 metode naturale de a scăpa de durerile de stomac

Muşeţelul ameliorează durerea de stomac prin acţiunea sa antiinflamatoare.

Te-ai confruntat şi tu probabil cu această neplăcere - durerea de stomac. Există mulţi factori care pot duce la apariţia acesteia. Totuşi, există şi remedii pentru a le face să dispară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre factorii care pot să cauzeze durerile de stomac se numără atât fumatul, consumul de cafea şi alcool în exces, cât şi alegerile alimentare proaste. De asemenea, stresul poate să fie un factor declanşator al durerilor de stomac. Intensitatea durerii indică gravitatea problemei de care suferi. Tutuşi, dacă te confrunţi destul de des cu aceste dureri este bine să te adresezi unui medic.

Fie că este vorba de crampe menstruale, de dureri provocate de consumul unor alimente alterate, indigestie sau gastrită, remediile naturiste îţi vin în ajutor.

Infuzia de muşeţel

Museţelul este celebru pentru proprietăţile sale purificatoare şi sedative. Poate ajuta la ameliorarea durerii de stomac prin acţiunea sa sub forma de antiinflamator şi prin relaxarea muşchiului neted al traiectoriei digestive superioare. Ceaiul de muşeţel ar trebui băut fierbinte, în mod treptat. Respectând aceste indicaţii, cu siguranţă planta îşi va face rapid efectul.

Apa caldă cu lămâie

Dacă problema ta este indigestia, o cană de apă caldă cu lămâie ajută foarte tare. Nivelul ridicat de aciditate stimulează producerea de acid clorhidric care dizolvă produsele alimentare. Stoarce o jumătate de lămâie într-o cană de apă caldă. Dacă nu ai lămâie proaspătă, poţi folosi suc de lămâie, însă adaugi doar câteva linguriţe. Acest remediu este util pentru indigestie, deoarece nivelul ridicat de aciditate pe care îl prezintă stimulează producţia de acid clorhidric, uşurând astfel procesul digestiv. Obţii şi un plus de hidratare, util pentru curăţarea şi buna funţionare a organismului.

Află pe clicksanatate.ro ce alte remedii alungă durerile stomacale!

Aceste schimbări alimentare te scapă de surplusul de kilograme!

Trucuri pentru a scăpa de inflamaţii

citeste totul despre: