Greşeli alimentare făcute în timpul dietei

Greşeli alimentare făcute în timpul dietei

Chiar dacă ţii dietă, există posibilitatea să nu obţii niciun rezultat din cauza anumitor greşeli care îţi sabotează planul de a scăpa de kilogramele pe care ţi-ai propus să le dai jos.

Oamenii care vor să slăbească sau să se menţină în formă urmează o dietă, fac sport. Însă unii dintre ei nu reuşesc să obţină rezultatele dorite, pentru că inconştient fac nişte greşeli alimentare care duc la creşterea în greutate, lucru care este inexplicabil pentru ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se urmăreşte un plan de dietă găsit pe internet sau încercat de o altă persoană

Cea mai mare greşeală pe care o fac persoanele care vor să slăbească este că urmează un plan de dietă încercat de altcineva. Este posibil ca persoana respectivă să fi slăbit, dar asta nu înseamnă că vei reuşi şi tu. Nu uita că organismul este diferit şi funcţionează diferit. În schimb, este recomandat să mergi la un specialist, un nutriţionist în cazul acesta, şi să stabileşti un plan în funcţie de nevoile corpului tău.

Se consumă prea multe proteine

Proteinele sunt necesare pentru sistemul muscular, dar organismul nu are ce să facă cu excesul de proteine care rămâne după ce sunt consumate cele necesare. Încearcă să nu depăşeşti doza zilnică necesară de substanţe nutritive.

Descoperă care sunt greşelile alimentare făcute în timpul dietei pe clickpentrufemei.ro

 

Ce greşeli alimentare să eviţi la cină

Cele mai frecvente greşeli alimentare

 

citeste totul despre: