Cum să alegi mâncarea sănătoasă de la restaurant doar prin apăsarea unui buton

Cum te poţi asigura că mănânci sănătos la restaurant? Despre aplicaţia care-ţi personalizează meniul 

Studiile arată că majoritatea românilor preferă restaurantele de tip fast-food atunci când mănâncă în oraş. Şi, chiar dacă ar vrea să treacă la o alimentaţie mai sănătoasă atunci când ies în oraş, ofertele restaurantelor par extrem de limitate. Există, totuşi, o posibilitate de a-ţi personaliza meniul cu ajutorul unei aplicaţii gratuite pe telefonul mobil: Chef Privé.


Nu tot ce ne face cu ochiul în meniurile de la restaurant este şi sănătos. Ba, mai mult: nu tot ce pare sănătos în meniurile de la restaurante este neapărat sănătos şi pentru tine. Poţi, totuşi, să ceri feluri de mâncare adaptate greutăţii, vârstei şi problemelor tale de sănătate, cu ajutorul aplicaţiei pe telefonul mobil Chef Privé.

Alexandru Dicu, unul dintre dezvoltatorii aplicaţiei Chef Privé a fost la Adevărul Live şi ne-a explicat la ce ne ajută aceasta şi în ce mod poate fi folosită astfel încât să ne putem personaliza meniul la restaurant în funcţie de nevoile noastre nutritive.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările