Dan Marinescu

Dan Marinescu

Redactor-şef Adevărul
 • acum 6 luni

  Fost şef al SIE: Atacurile la adresa UE sunt atacuri la interesul naţional

  Generalul Silviu Predoiu, fost şef al Serviciului de Informaţii Externe, unde a activat ca prim-adjunct al directorului, dar şi ca director interimar, a vorbit, într-un interviu acordat pentru „Adevărul“, despre relaţia dintre serviciile de informaţii şi politicieni, despre modul cum fructifică primii oameni în stat informaţiile primite şi care sunt principalele riscuri la adresa securităţii României.

 • acum 1 an

  Deşteaptă-te, române, până nu e prea târziu!

  Ştiu că de Ziua Naţională se cade să fim mândri, dar mi se pare o prostie replica lui Liviu Dragnea şi a lui Călin Popescu Tăriceanu la declaraţia Departamentului de Stat al SUA cu privire la legile justiţiei. Am citit toate reacţiile, toate contrareacţiile şi n-am rămas decât cu o întrebare: unde vor oamenii ăştia să târască România?

 • acum 2 ani

  Contra curentului. De ce a trecut Adevărul pe format mare

  La început, acest articol trebuia să fie numai despre motivele care ne-au făcut să trecem pe format mare. Dar remarca unui coleg din presă mi-a schimbat ordinea ideilor şi abordarea. „Ce naiba v-a apucat - mi-a zis - acum, când toată presa se duce de râpă, voi relansaţi printul? Când ziarele tipărite mor sau îşi reduc dimensiunile şi numărul de pagini ca să supravieţuiască, voi treceţi pe format mare?”

 • acum 2 ani

  Gabi, nu Fi rea cu Liviu!

  Miercuri, Liviu Dragnea a primit o veste bună şi una rea. Vestea bună: i-a trecut moţiunea contra lui Victor Ponta, rival de care încerca să scape de mai mult timp şi nu prea ştia cum. Vestea rea: a început, oficial, lupta pentru şefia PSD.

 • acum 2 ani

  Talentatul şi perfidul domn Ponta

  Recunosc că pentru o clipă m-a păcălit cu limbajul mieros, iertător şi plin de iubire creştină. Victor Ponta, căci despre el este vorba, a scris o minunăţie de text pe Facebook, ca replică la un pamflet dur al colegei mele Ramona Ursu de pe adevarul.ro.

 • acum 3 ani
 • acum 3 ani
 • acum 3 ani
Vezi mai multe