Tudose, nemulțumiri privind absența PNL de la negocierile cu protestatarii: După ce că nu vii, mai dai și cu pietre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a criticat absența colegilor de guvernare în cazul situației privind transportatorii și fermierii. Fostul premier a afirmat ]ntr-un interviu la Digi24 că mai mulți reprezentanți ai PNL au susținut protestele. 

Social-democratul s-a arătat nemulțumit de lipsa de implicare a PNL FOTO Arhivă Adevărul
Social-democratul s-a arătat nemulțumit de lipsa de implicare a PNL FOTO Arhivă Adevărul

„Vă aduceți aminte că anul trecut, la greva profesorilor, era dl. Ciucă cu PNL-ul, conduceau Guvernul, domnul Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD-ului și partener de coaliție a fost 24/24, alături de domnul Ciucă la toate protestele și și-a luat și el înjurăturile egal cu premierul. Ați văzut vreun reprezentant al PNL-ului acum în față? Că eu unul nu i-am mai văzut. Da, avem și noi o amărăciune pe chestia asta”, a spus fostul premier Mihai Tudose într-un interviu pentru Digi24.ro.

Vicepreședintele PSD susține că PNL a făcut un pas în spate în cazul protestelor transportatorilor și agricultorilor.

„Lucrurile au fost perfecte până când au venit acești oameni de la PSD la ministere. După aia au luat-o razna, nu? (...) Niște oameni din PNL încearcă să legitimeze ce șmecheri și ce puternici sunt ei ca să se legitimeze în fața alegătorilor lor și pe tradiționala bătaie, să nu spun cafteală din interiorul PNL”, a mai completat Tudose, susținând că sunt zone unde protestele au fost susținute de membri din PNL.

Liderul social-democrat a avut și un punct de vedere la adresa liberalului Rareș Bogdan, care a criticat actuala conducere guvernamentală pentru intervenția în cazul protestelor, pe care a caracterizat-o drept una întârziată. 

„Apropo de comportament, nu intru în polemică cu Rares Bogdan. El e un tip nemaipomenit. El, știți, este cel care rezolvă lucrurile în 30 zile. Apropo de ce vă spuneam, după ce că nu vii, mai dai și cu pietre”, a mai susținut social-democratul, făcând referire la faptul că liberalul promitea eliminarea pensiilor speciale în 30 de zile de la momentul intrării PNL la guvernare în campania electorală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite