Rareș Bogdan susține că declarațiile lui Tudose despre Ciucă sunt o presiune la adresa lui Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că afirmațiile făcute de Mihai Tudose privind capacitatea politică a liderului PNL, Nicolae Ciucă, reprezintă, de fapt, o presiune la adresa premierului Marcel Ciolacu.

Rareș Bogdan vorbește despre declarațiile lui Tudose la adresa lui Ciucă Foto: Arhivă
Rareș Bogdan vorbește despre declarațiile lui Tudose la adresa lui Ciucă Foto: Arhivă

Pot să vă spun că eu cred că e mai degrabă o presiune pe care Mihai Tudose o face la adresa lui Marcel Ciolacu decât la adresa PNL, iar prin ceea ce a spus Tudose la începutul anului, să știți că doar în aparență a adus un deserviciu domnului Ciucă și PNL.

În realitate, tocmai prin declarațiile pe care le-a făcut și spunând că nu e din filmul politicianist, ipocrit, că nu a stat să facă jocuri politice meschine sau politicianiste, nu are nici șase mandate în Parlament, nici șapte, nu a ocupat nici poziții timp de 25 de ani să i se poată reproșa lucruri”, a spus Rareș Bogdan, vineri, într-o intervenție la Digi24.

Mihai Tudose, europarlamentar și fost premier al României, a spus recent la adresa actualului lider al PNL, Nicolae Ciucă, că nu e potrivit pentru lumea politică și că nu îl vede candidat la prezidențiale, fiind în pericol să piardă și șefia partidului după alegerile din 9 iunie.

Dânsul nu-i pentru chestia asta. (…) nu-i din filmul ăsta. O viaţă a făcut altceva”, a spus Mihai Tudose în cadrul unui interviu pentru Prima News, întrebat dacă îi place modul cum face politică liberalul.

Chestionat dacă îl vede candidat la prezidențialele din acest an, fostul premier a precizat: „Nu. Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi!”, a mai afirmat Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite