Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului președinte al Consiliului Județean Vrancea, întâmpinat cu aplauze la Focșani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mașina mortuară care transportă sicriul cu trupul neînsuflețit al celui care a fost președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, s-a oprit luni, pentru câteva clipe, la sediul CJ, pentru un ultim omagiu.

Un ultim omagiu pentru Cătălin Toma FOTO: Vrancea 24
Un ultim omagiu pentru Cătălin Toma FOTO: Vrancea 24

Funcționarii Consiliului Județean Vrancea, dar și ai Prefecturii Vrancea și Primăriei Focșani, precum și simpli cetățeni și-au luat rămas bun cu aplauze de la fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, care a murit sâmbătă, la vârsta de 47 de ani.

Ei au depus flori, au vărsat o lacrimă și au ținut un moment de reculegere pentru Cătălin Toma.

Mașina mortuară s-a deplasat apoi spre Jariștea, comuna natală a lui Cătălin Toma. Sicriul a fost depus la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Parohia Jariștea 1, din centrul comunei, potrivit Vrancea 24.

Alături de familie, rude și prieteni, au fost prezenți locuitori ai comunei, primari și consilieri.

Toți cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face până joi, 22 februarie, atunci când va avea loc ceremonia de înmormântare.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineața, la vârsta de 47 de ani. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București.

Cătălin Toma avea 47 de ani, fiind născut la 11.12.1977. A absolvit Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu”, orașul Odobești, județul Vrancea, iar între anii 1996-1999 a urmat cursurile Facultății de Filologie, Facultatea de Sociologie, Psihologie și Pedagogie a Universității București.

Ulterior, în perioada 2006-2009 a urmat cursurile Facultății de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București, fiind licențiat în Filologie, specializarea limba și literatura franceză.

În perioada 1999-24.06.2008 a fost profesor la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din orașul Odobești, județul Vrancea, iar între anii 2003-2005, director adjunct la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din orașul Odobești, județul Vrancea.

Din ianuarie 2016 era președinte PNL Vrancea, iar din 2020 președintele Consiliului Județean Vrancea.

El era absolvent al Facultăţii de Sociologie, Psihologie şi Pedagogie a Universităţii Bucureşti. Din anul 2016, era preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite