A murit președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, la vârsta de 47 de ani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineața, la vârsta de 47 de ani. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București.

UPDATE Înmormântarea fostului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, va avea loc joi, 22 februarie, la ora 11.00, la Jariștea.

Trupul neînsuflețit va fi depus luni, 19 februarie, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru.

Cătălin Toma avea 47 de ani, fiind născut la 11.12.1977.  A absolvit Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu”, orașul Odobești, județul Vrancea, iar între anii 1996-1999 a urmat cursurile Facultății de Filologie, Facultatea de Sociologie, Psihologie și Pedagogie a Universității București

Cătălin Toma a murit Arhivă Adevărul
Cătălin Toma a murit Arhivă Adevărul

Ulterior, în perioada 2006-2009 a urmat cursurile Facultății de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București, fiind licențiat în Filologie, specializarea limba și literatura franceză.

În perioada 1999-24.06.2008 a fost profesor la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din orașul Odobești, județul Vrancea, iar între anii 2003-2005, director adjunct la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din orașul Odobești, județul Vrancea.

Din ianuarie 2016 era președinte PNL Vrancea, iar din 2020 președintele Consiliului Județean Vrancea. 

El era absolvent al Facultăţii de Sociologie, Psihologie şi Pedagogie a Universităţii Bucureşti. Din anul 2016, era preşedintele organizaţiei judeţene a PNL. 

Surse din Consiliul Județean Vrancea au precizat, vineri 16 februarie 2024, neoficial, pentru Ziarul de Vrancea, că președintele Cătălin Toma ar fi ținut la pat, de o răceală neobișnuit de agresivă ce s-a manifestat după întoarcerea din Franța a acestuia.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma a participat la 12 februarie 2024 la sediul Consiliului Europei din Paris la lucrările biroului Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță și avut o intervenție în cadrul reuniunii, în care a abordat tema programului de lucru al Comisiei de Guvernanță pentru acest an.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea a transmis pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanțe: „Cu profundă tristețe și regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma vestei tragice privind moartea neașteptată a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat și un om remarcabil.

Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un coleg și un exemplu de profesionalism și devotament față de județul nostru. El a adus schimbări semnificative și a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieții noastre cotidiene. A fost un lider vizionar și un susținător al comunității, aducând inovație și energie în toate demersurile sale.

Ultimul eveniment la care a participat președintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 și 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță. În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor și colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniți în durere și recunoaștem contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea și bunăstarea județului Vrancea.Informațiile privind ceremoniile funerare și alte detalii vor fi furnizate ulterior, pentru a oferi oportunitatea tuturor celor care doresc să își exprime respectul și condoleanțele. În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma și ne amintim cu recunoștință de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră“.

Și PNL Vrancea a transmis un mesaj de condoleanței: „Cu regret și adâncă tristețe, anunțăm că președintele Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, domnul Cătălin Dumitru Toma, a trecut în neființă. Pierderea sa este una deosebit de dureroasă pentru întreaga noastră comunitate politică.Cătălin Toma a fost nu doar un lider remarcabil, ci și un coleg și un prieten drag pentru mulți dintre noi. În timpul mandatului său, a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea și consolidarea partidului nostru în Vrancea.

Cu pasiune și devotament, el a fost un promotor al valorilor liberale și un adept al progresului în comunitatea noastră. În calitate de lider al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma a reușit să finalizeze mai multe investiții extrem de importante și să punele bazele unei dezvoltări durabile pentru județul nostru.În aceste momente dificile, ne reamintim cu recunoștință de dedicarea și angajamentul său față de misiunea noastră politică. Am pierdut nu doar un lider, ci și un model de determinare.Informații suplimentare despre ceremoniile funerare vor fi furnizate ulterior.

În acest timp, ne rugăm pentru odihna sufletului său și ne exprimăm condoleanțele sincere familiei și celor apropiați.Cătălin Toma va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite