Scandal George Simion - Diana Șoșoacă la protestul AUR. Ce și-au reproșat cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful AUR și fosta senatoare a formațiunii, Diana Șoșoacă, au intrat într-un conflict în momentul în care au dorit să se adreseze în același timp protestatarilor. Potrivit Digi24, Simion i-a tăiat microfonul fostei colege.

Diana Șoacă și șeful AUR s-au certat pe microfon FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Diana Șoacă și șeful AUR s-au certat pe microfon FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Potrivit Digi24, Diana Șoșoacă se afla în grupul de protestatari din fața Guvernului, în momentul în care șeful AUR, George Simiona a ajuns în Piața Victoriei cu manifestanții care au plecat în marș de la Piața Universității. 

George Simion i-ar fi oprit fostei sale colege de partid microfonul, după ce senatoarea a încercat să ia cuvântul pe o scenă improvizată, fiind însă huiduită de susținătorii AUR. 

Potrivit sursei citate, acțiunea președintelui AUR a reușit să o înfurie pe senatoare, care a început să țipe, acuzându-l pe Simion de trădare. 

  „E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine”, a strigat fosta senatoare AUR. 

Haos între susținătorii AUR și cei ai senatoarei 

Potrivit Digi24, susținătorii Alianței pentru Unirea Românilor s-au împins cu cei ai senatoarei Diana Șoșoacă, după ce au ajuns în Piața Victoria, în urma unui marș din Piața Universității. 

De asemenea, în momentul în care susținătorii AUR au încercat să o dea jos de pe scena improvizată pe senatoare, Șoșoacă a început să strige după ajutor.

  „Avem nevoie de jandarmi! Ajutor! Ajutor”, a strigat senatoarea Diana Șoșoacă, acuzându-l apoi pe deputatul AUR Antonio Andrusceac că ar fi lovit o femeie.

Grupul condus de George Simion a plecat spre sediul PSD de pe Bulevardul Kiseleff 

În urma incidentului, șeful AUR a plecat spre sediul PSD de pe Bulevardul Kiseleff, fiind urmat de protestatari. 

Marcel Ciolacu nu a scăpat de reflexele bolșevice, caracteristice. Și-a bătut joc de 95% din protestatarii de azi”, a strigat Simion, acuzând că Piața Victoriei, unde partidul obținuse autorizație de la municipalitate pentru desfășurarea protestului, a fost confiscată de „alții”, iar oamenii pe care i-a adus nu au fost lăsați să protesteze. 

Șeful AUR a condus protestatarii și către sediul PNL 

Ulterior, președintele AUR, George Simion, a anunțat un nou marș al manifestanților către sediul PNL din Modrogan 1, de această dată. 

Pe parcursul traseului spre sediul liberalilor de pe Aleea Modrogan, George Simion a lansat critici la adresa principalelor partide de la guvernare. 

Potrivit Informațiilor „Adevărul”, în Piața Victoriei au rămas aproximativ 300 de protestatari, în timp ce alții 1.500 se îndreptau către sediul PNL. 

Ajunși lângă sediul liberalilor, protestatarii s-u înghesuit la intrarea pe Aleea Modrogan. Oamenii au strigat „hoții” și „Jandarmeria apără hoția”, în timp ce erau opriți de jandarmi să înainteze. 

„Își apară stăpânii foarte bine cei de la PNL”,a spus Simion în videoclipul transmis live pe pagina sa de Facebook, acuzând că „jandarmii și-au bătut joc de protestatari toată ziua”, după care, nefiind lăsați să înainteze prea mult, protestatarii au renunțat întorcându-se în Piața Victoriei. 

AUR, acuzații la adresa PSD

Ulterior, prezent în platoul Antena 3 CNN, George Simion i-a acuzat pe social-democrați că au încercat să îi influențeze pe protestatari în Piața Victoriei. 

Șeful PSD a mai susținut că înaintea protestului s-a convenit să nu existe scene improvizate. 

Live Text - Protest în centrul Capitalei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite