Nicolae Ciucă, despre primarii care au plecat la alte partide: Nu sunt altceva decât dezertori politici

0
Publicat:

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a declarat, sâmbătă, că încurajarea traseismului politic pentru obţinerea unor rezultate bune în alegeri „este greu de înţeles și bolnav”, catalogând primarii care au plecat la alte partide drept „dezertori politici”. 

Nicolae Ciucă: Am văzut primari care au demnitate FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicolae Ciucă: Am văzut primari care au demnitate FOTO Inquam Photos / George Calin

"Am spus și ieri și voi spune de fiecare dată când voi avea ocazia, modul acesta prin care se face politică şi se încearcă obţinerea de rezultate în alegeri, prin a lua primari, prin a-i împinge să se încadreze pe parcursul acesta de traseist este absolut greu de înţeles, bolnav de demult şi nici nu ştiu dacă avem vreun medicament să putem să tratăm. Este şi jenant şi dovedeşte lipsa de statornicie şi lipsa de înţelegere a argumentelor pentru care te-ai angajat într-o construcţie politică și într-o responsabilitate față de oamenii pe care îi reprezinţi", a declarat Nicolae Ciucă, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Vrancea.

Liderul PNL a spus că primarii care au plecat la alte partide sunt niște „dezertori politici”, subliniind că nu au cum să primească mai multe fonduri decât restul deoarece nu se dă nimic fără respectarea procedurilor și a reglementărilor în vigoare 

"Oameni buni, chestiunea aceasta că mă duc la PSD că îmi dă nu ştiu ce, este absolut falsă. Nu au ce să dea. Şi credeţi-mă, vorbesc din experienţă. Nu au cum să le dea. Că primesc nişte bani din Fondul de rezervă, primeşte toată lumea. Poate acolo unde au avut interesul să impresioneze şi să determine pe un primar să facă pasul, să dezerteze, că nu sunt altceva decât dezertori politici, să dezerteze dintr-o formațiune politică și să meargă în alt pentru nişte firfireli, ăştia nu sunt oameni politici, nu merită de niciun fel atenţia noastră. Revin, nu au cum să le dea banii decât din chestiunea asta și reprezintă ce? Ce poţi să faci cu nişte zeci de mii sau sute de mii? Atât e valoarea unui primar? Eu nu cred, eu am văzut primari care au demnitate, care au verticalitate şi care îşi văd cu adevărat de proiectele şi de grija pentru cetăţeni. Proiectele la Ministerul Dezvoltării, la CNI nu au cum să se întâmple pentru că acolo fondurile sunt cât se poate de bine structurate şi atribuite pe fiecare proiect în parte. Este doar o amăgire. Personal am vorbit cu ministrul Dezvoltării Adi Veștea şi mi-a spus că nimic nu se întâmplă fără respectarea procedurilor şi a legilor și reglementărilor în vigoare", a subliniat liderul PNL, afirmând că speră ca această precizare să fie ascultată de toți primarii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite