Marcel Ciolacu va participa la Congresul Socialiștilor Europeni

0
Publicat:

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, se va afla în aceste zile în Malaga, pentru a participa la Congresul Socialiștilor Europeni. În cadrul vizitei se va întâlni cu preşedintele PES, șeful SPD Germania și liderul grupului Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor.

Marcel Ciolacu va pariticipa la Congresul Socialiștilor Europeni
Marcel Ciolacu va pariticipa la Congresul Socialiștilor Europeni

Potrivit programului transmis de PSD, în cadrul zilei de vineri prim-ministrul are programate întâlniri cu preşedintele PES, Stefan Lofven, cu șeful grupului parlamentar în Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor, Iratxe Garcia, şi cu liderul SPD Germania, Lars Klingbeil.

În aceeași zi, Marcel Ciolacu are programată o întrevedere cu prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, potrivit AGERPRES. În cursul serii, prim-ministrul va participa la evenimentul din cadrul Congresului Socialiștilor Europeni intitulat "Către o abordare social-democrată comună a Europei de Est".

În cea de-a doua zi a vizitei sale în Malaga, Marcel Ciolacu va avea o întrevedere cu Olaf Scholz, cancelarul federal al Germaniei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite