Florin Cîţu le cere „colegilor de compromis“ din coaliţia de guvernare să nu mai promită ce nu pot oferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că le cere "colegilor de compromis" din coaliţia de guvernare să nu mai facă promisiuni dacă nu le pot îndeplini. Acesta susţine că PNL este cel care a crescut punctul de pensie cu cea mai mare valoare, nu PSD.

"Asta este ceea ce eu le cer colegilor de compromis: le cer să nu mai promitem ce nu putem să dăm. Haideţi întâi să găsim soluţii, resurse, şi apoi venim şi dăm! Cum arată că ai promis 40% şi ai dat 10%? (...) Ca să eliminăm din fake news-uri. Partidul Naţional Liberal este cel care a crescut punctul de pensie cu cea mai mare valoare. Nu a fost PSD-ul niciodată. PNL a făcut acest lucru", a declarat Florin Cîţu, marţi seară la B1TV.

Acesta a precizat că PSD şi PNL au o dispută legat de o "himeră" pe ceva ce nici măcar nu există, o lege a pensiilor pe care nimeni nu a văzut-o. 

"Acum ne certăm iarăşi pe o himeră, pe ceva ce nu există: pe o lege a pensiilor pe care nu a văzut-o nimeni, nu ştim cu cât vor să crească pensiile. Haideţi să vedem o lege şi apoi să discutăm despre ea! Nu are sens să discutăm un ipotetic, sau o rediscutare a PNRR-ului când nu ştim ce vrem să facem şi cum vrem să facem, doar dacă vrem să mărim deficitul la bugetul de pensii.", a relatat Florin Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite